fbq
Kolmiodraama

Kolmiodraama-parit hämmentyvät yllätyskäänteestä – kolmas pyörä tulee mukaan

Kolmiodraaman tulevissa jaksoissa soppaa hämmennetään perinpohjaisesti.

Kolmiodraama-jaksossa 9.4. parit saavat kutsun yhteiseen illanviettoon. Osalla pareista juttu ei ole ottanut tuulta alleen, joten illan yllätysviesti nostaa usean hymyn huulille.

Viestien sisältö paljastuu 16.4. nähtävässä jaksossa, joka on julkaistu jo Katsomo+-palvelussa.

Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää jakson tapahtumia.

Pinja ja Aku ovat tyytyväisiä tilanteeseensa. Pinjan mukaan tunteet ovat alkaneet syventyä. He ovat nukkuneet samassa sängyssä ensimmäisestä illasta asti ja vaihtaneet muutaman suudelmankin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kolmiodraama

Waltteri ja Salla ovat päättäneet jatkaa tutustumista kaveripohjalla. Waltteri olisi halunnut katsoa kortin loppuun, mutta Sallan romanttiset tunteet eivät syttyneet.

Kolmiodraama

Sami ja Terhi kertovat välttelevän toisiaan. He eivät tule juurikaan toimeen, mutta pystyvät viettämään aikaa samassa tilassa.

Kolmiodraama
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna ja Petri ovat lähteneet hitaasti liikkeelle. Sanna sanoo, että tilanne ei ole katastrofaalinen, mutta tilanne ei kuitenkaan ole edennyt mihinkään. Sanna kuvaa heidän arkeaan tappavan tylsäksi.

Kolmiodraama

Mirella ja Joonatan ovat ottaneet muutaman askeleen taaksepäin. Joonatan elättelee toiveita suhteen jatkosta, mutta Mirellan tunteet eivät ole syttyneet.

Kolmiodraama

Tilannekatsauksen aikana Mirella, Sami, Sanna, Waltteri ja Pinja saavat yllättäen tekstiviestin. Jokaisen suhteeseen saapuu kolmas pyörä. He nimittäin saavat mahdollisuuden tavata deittiehdokkaat, jotka hylkäsivät valitessaan nykyiset asuinkumppaninsa.

Waltteri ja Mirella vaikuttavat tiedosta erittäin iloisilta. Heidän asuinkumppaninsa Salla ja Joonatan vaikuttavat hieman pettyneiltä ja mustasukkaisilta kuullessaan uutisen.

Kolmiodraama MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa