fbq

Jessi Landen suuttui häviöstään Diilissä: ”Mulla ei ole mitään v**un väliä…”

Jessi Landen on ollut Diilissä mielipiteitä jakava persoona.

Jessi Landen on ollut hyvin voitontahtoinen ja -varma Diili-kilpailija koko kauden ajan. Myös finaalijaksossa hän uskoi vievänsä voiton kotiin.

Finaalijaksossa nähdyssä työhaastattelussa hän kehui, että hänen vahvuutensa ovat ihmiset. Kun häneltä kysyttiin heikkouksista, hän myönsi, että kipukohta on hänen terävä kielensä.

– On se varmasti sellainen äkkipikaisuus, jota täytyy tiedostaa ja hallita. Se voi olla voimavara, mutta on se haaste.

Haastattelusta hänelle jäi varma fiilis.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Juttelet nyt tulevan Korjaamon johtajan kanssa. Kyllä mulla siihen vahva usko on. Jos mä katson koko Diili-matkaa, niin ihan vaikka Röykästä ja Seinäjoelta alkaen mä luulen, että mun näytöt on aika vahvoja. Kulkukortti vaan tänne, niin maanantaina käydään hommiin, hän intoili.

Jaajo Linnonmaa jäi kuitenkin miettimään, miten Jessiltä sujuisivat henkilöstöjohtaminen, numerot ja tulostavoitteellisuus.

Haastattelujen jälkeen yksi kilpailijoista vapautettiin kisasta, ja Jaajon valinta osui Jessiin. Jessi ei ollut tilanteeseen luonnollisestikaan tyytyväinen.

– Tappiohan tuntuu ihan paskalta, hän kommentoi tuoreeltaan.

Finaalitehtävään etenivät Niklas Nukari ja Aini Mäensivu.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Huomaan, että mun kiukun tunteet kohdistuu osittain kanssakilpailijoihin ja heidän matkaansa. Huomaan, että en ajattele pelkästään hyviä ajatuksia heistä. Mutta se ei ole vaarallista niin kauan kun ne pitää omana tietonaan. Mulla ei ole mitään v**un väliä, kumpi noista voittaa finaalin. Kun se en ole minä, niin ei mua kiinnosta yhtään, kumpi se on, hän sanoo ja naurahtaa.

Koko Diili-kausi katsottavissa Ruudussa.

 

Seuraa meitä somessa