fbq

Veronica Verho ja Juhani Koskinen: Shokkiero!

Pariskunta kertoo erosta sosiaalisessa mediassa.

Tubetähtenä julkisuuteen noussut juontaja Veronica Verho, 27, ja hänen puolisonsa Juhani Koskinen, 37, ovat eronneet. Kaksikko kertoo erostaan sosiaalisessa mediassa.

Veronica ja Juhani julkaisivat maanantaina 15.1. Instagramiin päivityksen, jossa he kertovat shokeeraavasta tilanteestaan.

Olemme vuodenvaihteessa päättäneet päättää parisuhteemme. Aloitimme suhteemme hyvinä ystävinä 4 vuotta sitten ja sitä jatkamme tästä eteenpäin. On ollut ihanaa jakaa rakkauttamme ja elämäämme somessa kanssanne. Toivomme toisillemme ainoastaan hyvää.

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen koira joutui hammasoperaatioon – hurja lasku

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaksikko on kommentoinut päivityksessä myös heidän yhdessä hankkimiensa koirien tilannetta. Ex-parilla on yhdessä kaksi mäyräkoiraa.

-  Ja koska iso huoli kaikilla kiinnittyy varmasti koiriin, niin ei hätää! He elävät ylvästä, kuninkaallista ja upeaa elämäänsä yhdessä meidän molempien kanssa jatkossakin.

Veronica Verho otti Juhani-rakkaan ja koirat mukaan pitkälle työmatkalle – erikoiset säännöt yllättivät

Veronica ja Juhani ehtivät seurustella usean vuoden ajan keskenään. He menivät kihloihin vuonna 2021. Pariskunta on kertonut suunnittelevan häitään sekä mahdollista muuttoa Helsingistä Turkuun.

Eron myötä suunnitelmat yhteisestä tulevaisuudesta ja häistä kuitenkin kariutuivat.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen virittelevät isoa elämänmuutosta – ”Ja mahdollisimman pian”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronican ja Juhanin hääsuunnitelmat ehtivät muuttua parin vuoden aikana useaan otteeseen. Vuoden 2022 kesällä Veronica kommentoi Seiskalle, että häiden ajankohtaa siirretään jopa kahdella vuodella eteenpäin. Syyksi tähän kerrottiin sopivien juhlatilojen uupuminen.

- Juhlapaikat ovat todella täyteen buukattuja. Yksi katsomistani paikoista oli ensi vuoden kesänä vapaa yhtenä päivänä.

Pariskunnan oli siis aluperin tarkoitus avioitua vuonna 2023.

- 2024 on sitten se meidän vuosi. Meillä on nyt tässä pari vuotta aikaa, mikä on ihan kiva, Veronica pohtii, Veronica pohti tuolloin.

Pariskunnalla on yhteinen asunto Helsingin Punavuoressa. He ostivat kodin vuonna 2020.

Vielä lokakuussa 2023 pariskunta edusti yhdessä Comeback-elokuvan ensi-illassa.