fbq

Näin Veronica Verhon Matti-koira voi nyt

Juontajan lemmikki loukkaantui ja joutui hoitoon.

Juontaja Veronica Verhon ja hänen rakkaansa Juhani Koskisen yhteinen Matti-mäyräkoira joutui hiljattain tapaturmaan.

Matin kynsi irtosi mystisesti viime viikonloppuna ja Veronica kertoi aiemmin somepäivityksessään, ettei lemmikki päästänyt ääntäkään kynnen irtoamisen johdosta.

Tassu vuoti irronneen kynnen kohdalta verta ja Veronica säikähti tilannetta. He menivät koiran kanssa eläinlääkäriin, jossa Mattia hoidettiin kipulääkkein.

Veronica Verho pysäyttävästä hetkestä: ”Huomasin yhtäkkiä verta”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juhani päivitti omalle Instagram-tililleen kuvan Matista, joka istuskelee kauluri yllään autonpenkillä. Matin jalassa on side, johon on tehty sydän ja suloinen kirjoitus. Kauluria on pidettävä parin viikon ajan.

Pikku potilas. Rakas esikoiskarvapoika loukkasi tassunsa, ja nyt mennään sitten pari viikkoa tötterö päässä. Lisäksi ulkoilut pitää hoitaa tohveli jalassa, eikä se oo oikein Matin mieleen, Juhani kirjoittaa.

Mutta tästäkin selvitään, varmuudeks koko porukka Teppoa lukuun ottamatta kipeenä. Varmaan myötätunnosta. P.S. Tuo ”Parane pian” -side sydämillä oli maailman söpöin.

Matin "pikkuveli" Teppo siis voi hyvin. Veronica ja Juhani ovat flunssassa.

Koirat ovat tuttu näky Veronican ja Juhanin somepäivityksissä. Veronica on kertonut Seiskalle rakkaista lemmikeistään useasti.

Hupaisa video: Veronica Verhon Teppo-koira nauttii elämästään Espanjassa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Arkistovideo: Veronica Seiskan haastattelussa Espanjassa.