fbq
20210813, Malaga. Love Island kuvauspaikka vierailu. Kuvassa Veronica Verho

Veronica Verho pysäyttävästä hetkestä: ”Huomasin yhtäkkiä verta”

Veronican ja Juhanin koiralle sattui erikoinen tapaturma.

Juontaja Veronica Verho ja hänen kumppaninsa Juhani Koskinen tietävät, millaisia tilanteita koirien kanssa voi tulla eteen. Pariskunnan mäyräkoirat Matti ja Teppo ovat tiiviisti mukana heidän elämässään.

Veronica kertoo Instagramissa kuluneena viikonloppuna sattuneesta hurjasta tapauksesta.

- Hyvä meininki täällä! Veronica ilmoittaa kuvatekstissään.

Kuvasarjan yhdessä kuvassa on Matti-koira autossa. Koira-paran tassu on paketoitu ja kaulassa on kääreen repimistä estävä kauluri.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Meille kävi nimittäin näin: viikonloppuna makasin sohvalla ja huomasin yhtäkkiä verta sohvassa ja matoissa. Riensin äkkiä vanhemman koiran luokse, jotenkin intuitio sanoi et hälle on jotain sattunut. Kynsi oli lähtenyt KOKONAISENA irti ja tästä syystä tietysti vuoti verta, Veronica jatkaa kertomustaan.

Veronica Verho luonnollisena ilman meikkiä: "Musta on ihan normaalia näyttää..."

Veronica kertoo ettei koira ollut päästänyt mitään ääntä kynnen irrotessa, eikä hänellä ole tietoa, kuinka kynsi oli irronnut. Hän toteaa myös, että säikähti itse tilannetta paljon pahemmin kuin koira.

Seuraavan päivän eläinlääkärireissulla tassu saatiin hoidettua, ja Matti sai käyttöönsä kaulurin ja vauvan sukkia suojaamaan parantuvaa varvasta. Veronica kertoo, että "töttörö" pysyy koiran kaulassa pari viikkoa, ja vauvan sukat suojaavat tassua ulkona.

Dramaattisen viikonlopun kruunasi kotiin synttäreiltä kantautunut flunssa, jota Veronica kertoo yrittäneensä vältellä.

- Nyt me ollaan kaikki flunssassa ja yhden päässä töttörö. Yksi hyppii pitkin seiniä (ei Juhani) ja oon yrittäny keksiä kaikki maailman keinot purkaa sitä, hän kertoo toipuvasta perheestään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica Verho joutui pyytämään tuntemattomalta rahaa: "Tuntui ihan kauhealta"