fbq

Veronica Verho juoksi koiransa kanssa – kammottava lopputulos

Veronican varusteet eivät sopineet juoksemista sisältäviin aktiviteetteihin.

Juontaja ja somepersoona Veronica Verho on kahden pienen mäyräkoiran, Matin ja Tepon, omistaja.

Hän ja avopuoliso Juhani Koskinen hankkivat Matti-mäyräkoiran kesällä 2021, kun taas Teppo-mäyräkoira liittyi perheeseen viime vuoden maaliskuussa. 

Veronica kertoo sosiaalisessa mediassa aktiivisesti koiriensa kommelluksista, jotka toisinaan ovat epäonnisia. Tällä kertaa kumpikaan koirista ei aiheuttanut vaaratilannetta, vaan Veronican varusteet eivät sopineet juoksemista sisältäviin aktiviteetteihin.

Veronica Verho toi esiin vakavan ongelman - sai surullisia viestejä: ”Meidän koira meinasi 2 vuotta sitten kuolla tähän”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica päivitti eilen (3.1.) Instagram-tarinoihinsa kuvan, jossa poseeraa ystävänsä kanssa. Hän on ympyröinyt otoksessa takistaan roikkuvan mäyräkoiran muotoisen heijastimen.

- Olin varma äsken et meinasin sokeutua tän takia! Veronica kirjoittaa heijastimestaan.

Veronica Verho pysäyttävästä hetkestä: ”Huomasin yhtäkkiä verta”

Seuraavana vuorossa on video, jossa Veronica kuvaa peilin kautta silmäänsä. Valkuaisessa on kirkkaanpunainen kohta, joka on selvästi ottanut osumaa ja näyttää kipeältä.

Jälki syntyi lenkillä toisen mäyräkoiran kanssa. Ulkoiluhetki on aiheuttanut säikähdyksen.

- Juoksin ulkona koiran kanssa ja se osu täysillä mun silmään. Onneks ei menny muutamaa senttiä vasemmalle, hän kirjoittaa videon yhteydessä heijastimeensa viitaten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tänä aamuna Veronica päivitti olotilaansa. Hän on kuvannut videon pahasti punaisesta silmästään, joka oletettavasti kuitenkin toipuu. Kyseessä on luultavasti vain pinnallinen sidekalvon vaurio, joka paranee itsestään.

- Olin aamulla erittäin blessed et heräsin näön kanssa! Veronica huokaisee helpotuksesta.

Näin Veronica Verhon Matti-koira voi nyt

Veronica on innokas juoksemaan, ja hän kuvaakin someen usein videoita juoksulenkeistään. Hän on juossut puolimaratonin, eli 21 kilometrin mittaisen matkan vuonna 2020 ajassa 1.57.

Heijastimen kanssa hän tuskin enää juoksee enää toiste.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy