fbq

Markus Räikkönen teki hommia vaakatasossa – Sanna Marin huomioi

Mietteliäs sijoittajakönsikäs suosii erikoista työergonomiaa.

Sijoittajakönsikäs Markus Räikkönen nähdään rennoissa työtunnelmissa.

"Start up -maailman James Bondiksikin"  Ilta-Sanomissa tituleerattu mies koreilee uusimmassa somejulkaisussaan mietteliäänä sohvan reunalla.

Vaakatasossa hommia tekevä Markus nojaa taaksepäin kädet päänsä takana. Sylissään hänellään on läppäri ja jalat lepäävät huolettomasti pöydällä. 

Markuksella on jalassaan valkoiset lenkkarit ja hän on pukeutunut muutoin mustaan asuun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toimistolookin oheen hän on rustannut varsin pitkän pohdinnan uudenlaisen teknologiatuotteen suunnittelemisesta. Hän kertoo prosessin olevan aina älyllinen haaste.

- On niin monia tapoja edetä. Ainoa keino, johon luotan, on mennä käyttäjien luo käyttöliittymän kanssa ja pyytää sitten palautetta, hän julistaa kuvatekstissä.

Sanna tykkäsi

Kirjoituksessaan Markus miettii, miten saada asiat toimimaan kuin taikuus ilman klikkauksia tai mahdollisimman pienellä vuorovaikutuksella.

Markuksen ex-puoliso Sanna Marinkin on huomioinut erikoista työergonomiaa havainnollistavan otoksen, sillä hän on käynyt tykkäämässä julkaisusta.

Yes VC -pääomasijoitusyhtiössä sijoittana oleva Markus on viime aikoina jakanut monia samankaltaisia julkaisuja, joissa puhuu työstään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy