fbq

Tältä Markus Räikkönen näyttää juhla-asussaan – harvinaiset kuvat

Sijoittaja, Sanna Marinin ex-puoliso on kuin kansainvälinen agentti.

Sijoittajakomistus, ex-pääministerin entisenä puolisonakin tunnettu Markus Räikkönen, 38, esitteli eilen (su 14.12.) juhlatyyliään Instagramin kelassa.

Videollaan Markus esittelee itsestään napattuja tyylikkäitä kuvia Helsingin keväisessä kantakaupungissa.

Yllään Markuksella on kuvissa musta kokopuku ja valkoinen kauluspaita. Kansainvälisen dandyn tasoista pukeutumistaitoa korostaa viivasuoraksi pieneksi valkeaksi raidaksi taitettu puvuntakin taskuliina.

Lisäksi Markus ei myöskään ole laittanut kaulaansa arkista kravattia eikä jättänyt sitä rennon vaikutelman tekemiseksi kokonaan pois. Sen sijaan hänellä on kaulassaan musta rusetti, joka aina kruunaa tyylikkään asun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Video jatkuu still-kuvien jälkeen liikkuvalla kuvalla pool-pöydän ohi kulkevasta Markuksesta, joka pussittaa ranneliikkeellä yhden biljardipöydän palloista. Sen jälkeen on vielä välähdyksiä vuoden 2024 Startup-gaalaillasta.

Tekstin perusteella videon ei olekaan tarkoitus esitellä Markuksen tyyliä vaan Startup-gaalaa.

- Koko päivä oli täynnä inspiraatiota, tarinoita useita kiinnostavia kohtaamisia vanhojen ja uusien tuttujen kanssa, Markuksen englanniksi kirjoittama teksti päättyy suomeksi.

Taustalla soi dubstepistä ja electrosta tunnetun Skrillexin viime vuoden hitti Ceremony

Aggressiivisen sähköbiitin ja tehokkaan modernin basson tykytyksessä kävelevä Markus kuin korostaa sitä, ettei kuulu yleensä hyvissä puvuissa liikkuvien miesten ikäluokkaan, vaan on dynaamisempi ja nuorempi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy