fbq

Jösses! Markus Räikkönen esittelee treenattuja käsivarsiaan: "Työmoodissa"

Markus on innostunut tekoälyn tuomista mahdollisuuksista.

Sijoittajakönsikäs Markus Räikkönen on pitkään työskennellyt innovatiivisten yritysten parissa.

Katso tuoreimmat Seiskan viihdeuutiset:

Tällä hetkellä Markus on innostunut tekoälyn tuomista mahdollisuuksista. Hän julkaisi Instagram-sivullaan kuuman kuvan, jossa poseeraa futuristisessa miljöössä peilin edessä. Hän pitelee kättään alaviistossa kohti lattiaa, treenattuja käsivarsiaan esitellen.

– Työmoodissa. Pitämässä hauskaa toimistolla. Rakentamassa tekoälytekniikkaa, hän kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tekoäly on herättänyt sijoittajassa rutkasti uusia ajatuksia.

– Mitä jos olisi olemassa yhteisö, joka koostuu useasta yhdistyneestä tekoälystä, joilla on yhteinen tarkoitus? Heimo, jolla on tehtävä! Mitä voisimme saavuttaa sellaisen yhteisön kautta, joka työskentelee yhdessä avustaakseen ihmisiä oikean elämän toimissa? Markus pohdiskelee.

– Practical AI -menetelmien tulevaisuus on kiinnostava ja inspiroiva!

Markus ja ex-pääministeri Sanna Marin ilmoittivat toukokuussa 2023 hakevansa avioeroa.

– Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia, molemmat kirjoittivat liki vuosi sitten Instagramissa.

Kuten he tuolloin totesivat, ei Sannan ja Markuksen välillä selvästikään ole pahaa verta. Sanna antoi vastikään erityislaatuisen haastattelun Italian Vogue-lehdelle, ja toimittaja oli tavoittanut myös Markuksen, joka antoi lehdelle harvinaisen kommentin ex-vaimostaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Sanna on aina ollut luonnonlahjakkuus. Usein hänen vastustajansa [poliittisissa tilaisuuksissa] olivat vanhempia, kokeneempia miehiä, mutta tulos oli aina sama: Sanna oli ylivoimainen, Markus ylisti haastattelussa.