fbq

Sanna Marinin haastattelu Italian Ellessä - Markus Räikköseltä harvinainen avautuminen

Italialaislehti tituleeraa Markus Räikköstä ensisijaisesti entiseksi jalkapalloilijaksi.

Italian Elle julkaisi Suomen ex-pääministeristä Sanna Marinista laajan haastattelun. Juttua varten oli tehty taustahaastattelu muun muassa Sannan ex-miehestä Markus Räikkösestä.

Jutussa Sannaa esitellään aikansa nuorimpana pääministerinä, joka luotsasi maata läpi pandemian ja sodan sekä Nato-jäsenyyden hakemisen. Sannaa nimitetään "politiikan rock-tähdeksi", joka pukeutui nahkatakkiin, jonka puheita tultiin kuuntelemaan ja joka innosti muita nuoria naisia.

Myös kohut tanssivideoineen esitellään.

Enimmäkseen haastattelussa kerrataan Sannan nousua pääministeriksi ja pääministeriaikoja. Nykyiset työt mainitaan ylimalkaisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Exä pääsee ääneen

Haastattelija on tavoittanut myös Markus Räikkösen ja kysynyt tältä taustatietoja Sannasta. Markus esitellään tekstissä "jalkapalloilijana, joka keksi itsensä uudelleen sijoittajana".

Sanna ja Markus Linnan juhlissa 2019 juuri, ennen kuin Sanna tuli Antti Rinteen korvaajaksi pääministerin pallille.

- Sanna oon aina ollut luonnonlahjakkuus. Usein hänen vastustajansa [poliittisissa tilaisuuksissa] olivat vanhempia, kokeneempia miehiä, mutta tulos oli aina sama: Sanna oli ylivoimainen, Markus ylistää haastattelussa.

Jestas, mitä kielenkäyttöä! Sanna Marinin kantaa ottava koru yllättää

Juttu kertoo, kuinka pari alkoi seurustella keskenään 18-vuotiaina. Markus sanoo tienneensä aina, että Sanna pärjää, vaikka onkin kertonut, että ensimmäinen vaalitappio oli pyrkimys Tampereen kaupunginvaltuutetuksi, mutta äänisaalis jäi vain 160 ääneen.

Sekään ei lannistanut ja Markus kertoo, miten oli silloisen avovaimonsa kanssa jokaisessa tv-keskustelutilaisuudessa yhtä lailla kuin toritapaamisissa. Kymmenen vuotta myöhemmin Sanna oli Suomen pääministeri.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy