fbq

Markus Räikkönen poseeraa kuin huippumalli – Sanna Marinkin reagoi!

Markus tunnelmoi Helsingin kevättä moniosaisessa kuvatykityksessään.

Sijoittaja Markus Räikkönen poseeraa mielellään kameran edessä, ja otokset päätyvät usein hänen aktiivisessa käytössä olevalle Instagram-tililleenkin. Kuvia napsitaan esimerkiksi viinilasillisen yhteydessä ja erilaisissa työtilanteissa.

Toisinaan Markus pääsee kuitenkin esittelemään poseeraustaitoja myös erillisen valokuvaussession aikana. Hän jakoi Instagramiinsa keskiviikkona (26.3.) kaikkiaan viisi kuvaa, jotka on otettu kevätauringossa.

Kuvissa Markus poseeraa merenrannan läheisyydessä Helsingissä kuin huippumalli konsanaan. Tunnelmallisessa ympäristössä otetuissa kuvissa hänellä on yllään keväinen vaatevarustus; musta villakangastakki, mustat housut ja siistit aurinkolasit.

Markus Räikkönen tuulettui Helsingin yössä – kuva

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yhdessä julkaisemassaan kuvaparissa Markus tuijottelee kaukaisuuteen aurinkolasit silmillään ja talon seinään nojaillen. Hän on lisännyt julkaisuun tuttuun tapaansa reflektoivan kirjoituksen.

- Kevät on uusien ideoiden ja innovaation aikaa, hän kirjoittaa.

Kolmiosaisen julkaisusarjansa ensimmäisessä kuvassa hän puolestaan ilmoittaa ytimekkäästi kuvissa näkyvän Helsingin kevättä.

Markuksen kuvakimara on kerännyt runsaasti tykkäyksiä, ja ihailijoiden joukossa on myös hänen ex-vaimonsa Sanna Marin, joka on käynyt antamassa sydämensä mannekiinitoiminnalle.

Tällaiset olivat Sanna Marinin firman bileet - Joni-rakas suosikkipopparin videolla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuluneen viikon aikana sijoittajana toimiva Markus on ehtinyt muuhunkin. Hän jakoi hiljattain kuvan, jossa hymyilee kameralle nyrkkeilysalilla. Kuvatekstistä käy ilmi, että hän on käynyt treenaamassa thainyrkkeilyä.

Markus on työskennellyt viime keväästä lähtien sijoittajana Yes VC -sijoitusyhtiössä. Kiireisessä arjessa riittää vipinää töiden ja urheilun ohella, sillä Markuksella ja ex-vaimollaan on myös yhteinen tytär.