fbq

Markus Räikkönen biletti pikkutunneille Sanna Marinin kantapaikassa – kuvat

Sijoittajakönsikäs kävi innokasta keskustelua erään naisen kanssa aamyön pikkutunneilla.

Markus Räikkönen bongattiin juhlatuulella Helsingin yöelämästä viime viikon perjantaina. Hän oli liikenteessä kaveriporukan kanssa ravintola Teatterin Vipissä, joka on tunnetusti hänen exänsä Sanna Marinin kantispaikka.

– Sijoittajakönsikäs kävi innokasta keskustelua erään naisen kanssa aamyön pikkutunneilla. Markuksen juhliminen sujui rauhallisissa tunnelmissa. Hän käyttäytyi herrasmiesmaisesti, vaikka juomia olikin runsaasti tarjolla, Seiskalle raportoidaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ylisti Sannaa

Markus ja ex-pääministeri Sanna Marin ilmoittivat toukokuussa 2023 hakevansa avioeroa.

– Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia, molemmat kirjoittivat liki vuosi sitten Instagramissa.

Kuten he tuolloin totesivat, ei Sannan ja Markuksen välillä selvästikään ole pahaa verta. Sanna antoi vastikään erityislaatuisen haastattelun Italian Vogue-lehdelle, ja toimittaja oli tavoittanut myös Markuksen, joka antoi lehdelle harvinaisen kommentin ex-vaimostaan.

– Sanna on aina ollut luonnonlahjakkuus. Usein hänen vastustajansa [poliittisissa tilaisuuksissa] olivat vanhempia, kokeneempia miehiä, mutta tulos oli aina sama: Sanna oli ylivoimainen, Markus ylisti haastattelussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy