fbq
Kalush Orchestra/Love

Viisuvoittaja yllättää ukrainalaislapset Loven Unicef-jaksossa: ”Miten hän tekee sen?”

Love-ohjelman Unicef-jaksossa vierailee muun muassa Eurovision laulukilpailun vuonna 2020 voittanut Kalush Orchestra sekä Diandra ja Samuli Edelmann.

Love-musiikkiviihdeohjelmasta nähdään sunnuntaina 7.4. erikoisjakso, joka on tehty yhteistyössä Unicefin kanssa. Mukana esiintymässä ovat Diandra, Haloo Helsinki!, Samuli Edelmann, Anna Puu ja Knipi sekä Ukrainan vuoden 2020 euroviisuvoittaja Kalush Orchestra.

Kalush Orchestra liittyy yllätykseen, jonka televisiosta tuttu kirjailija-psykoterapeutti Maaret Kallio järjestää Suomeen muuttaneille ukrainalaislapsille ja näiden äideille. Maaret on osallistunut Unicefin Pieniä tarinoita -kirjaan, jossa ukrainalaislapset kertovat unelmistaan.

Yllätyskäänne tv-ohjelmassa – Petteri polvistuu kosintaan

Love-jaksossa Maaret haastattelee lapsia ja heidän äitejään Huomenta Suomeen kirjaan liittyen, mutta se onkin peitetarina. Kulisseista astuu Kalush Orchestra, joka on tuttu kaikille lapsille. Yhtye esittää juuri viisujen voittoisan Stefania-kappaleen, jota myös lapset alkavat laulaa mukana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Oli mahtavaa nähdä, kuinka yllättyneitä he olivat. Hienoa, että pystyimme antamaan heille onnellisen hetken, yhtyeen vokalisti Oleh Psiuk kertoo esityksen jälkeen.

– Tätä en todellakaan osannut odottaa! Ihmettelin, että miten se yksi mies pystyi tanssimaan niin hienosti. Miten hän tekee sen?, yksi lapsista hämmästelee.

Ukrainalaislapset äiteineen, Kalush Orchestra ja Maaret Kallio Love-jaksossa.

Jaksossa tehdään myös Love-historiaa, kun yksi yllätys toteutetaan toisella puolella maapalloa Vietnamin Unicefin toimesta. Paikallisille äideille esiintyy Vietnamissa suosittu Hamlet Trương.

Love ja Unicef -jakso MTV3:lla sunnuntaina 7.4. kello 19.30.

Diandra esittää Katri Helenan kappaleen Lintu ja lapsi.

Seuraa meitä somessa