fbq

Ernest Lawson paljastaa tärkeimmän biisinsä – hyvin henkilökohtainen merkitys

Love-musiikkiviihdeohjelman juontajana aloittava Ernest Lawson on musiikin suurkuluttaja, jota yksi kappale koskettaa erityisesti.

MTV:llä sunnuntaina 18.2. alkava uusi Love-musiikkiviihdeohjelma jatkaa Ylellä esitetyn Suomilove-sarjan viitoittamalla tiellä ja samalla idealla. Sarjan juontavat Ernest Lawson ja Susani Mahadura.

Näyttelijä-juontaja Ernest Lawsonille musiikki tärkeä osa arkea. Hän on soittanut itsekin Lack of Quest -nimisessä bändissä ja keikkaillut.

– Musiikki on näytellyt aina isoa osaa elämässäni. Olen musiikin suurkuluttaja. Yläasteikäisenä löysin tieni rumpusetin taakse, mutta yliopistoaikaan soittaminen vaihtui teatteriin. Tällä hetkellä minulla on stand up -komediaa ja musiikkia yhdistävä esitys, Ernest Lawson Show, joka kiertää ympäri maata. Siinä on mukana myös entinen bändikaverini, Ernest Lawson kertoo.

Susani Mahadura ja Ernest Lawson luotsaavat katsojat läpi koskettavien musiikkiyllätysten.
Susani Mahadura ja Ernest Lawson luotsaavat katsojat läpi koskettavien musiikkiyllätysten.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pilvi Hämäläisen UMK-esiintyminen sai somekansan sekaisin - faneilta tiukka vaatimus

Perhebiisi on kaikista tärkein

Musiikki toimii siltana yhteisiin kokemuksiin ja tunteisiin.

– Musiikki luo kokonaisen maailman, johon voi uppoutua. Musiikki on niitä harvoja asioita, jotka yhdistävät ihmisiä, Ernest uskoo.

Ernestillä on Nelli-vaimonsa kanssa kaksi tytärtä. Tärkeimpään biisiin kietoutuukin hänen perheensä tarina. Tanssii tähtien kanssa -kisan voittaja ja TKK:ta jo kaksi kautta juontanut Ernest Lawson valitsi kappaleen myös TKK-kisaan ollessaan siellä tähtioppilaana.

Anna Puun Mestaripiirros on minulle tosi merkityksellinen kappale. Omistin sen elämäni naisille, kun olin TTK:ssa oppilaana. Mestaripiirros oli ensin yhteinen biisi vaimoni kanssa. Kun lapset syntyivät, lauloimme sitä heille tuutulauluksi. Se on kasvanut koko meidän perheemme lauluksi, Ernest kuvailee.

Love alkaa MTV3:lla ja Katsomossa sunnuntaina 18.2. kello 19.30.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa