fbq
Unelmahäät

Unelmahäissä poikkeuksellinen tilanne – häät siirretään sulhasen joutuessa sairaalaan

Seuraavassa Unelmahäät-jaksossa koetaan dramaattisia hetkiä.

Unelmahäät-jaksossa maanantaina 25.3. seurataan Eeron ja Ellin rakkaustarinaa ja häitä Kangasalla.

Sulhanen Eero potee ajoittain oireilevaa suolistosairautta. Häiden lähestyessä Eeron kunto ottaa takapakkia, ja hän joutuu sairaalaan, mutta lopulta vaikuttaa että kaikki on hyvin. 

Kaksi viikkoa ennen h-hetkeä sulhasen terveydentila kuitenkin heikentyy uudemman kerran, tällä kertaa dramaattisesti. Koittaa paluu sairaalaan ja suoraan leikkausjonoon. Häneltä joudutaan lopulta poistamaan paksusuoli, ja häät ovat vaarassa peruuntua. 

Elli joutuu kaiken huolen keskellä hoitamaan lapset, kodin ja hääjärjestelyt. Lopulta pari joutuu tekemään haastavan tilanteen kourissa päätöksen siirtää hääjuhlaa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aku Hirviniemi rynnii Unelmahäät-vihkiäisiin: ”Mitä helvettiä?”

Jo ennestään toisilleen tuttu pari tapasi toisensa uudemman kerran, kun Elli oli vielä  suhteessa toisen miehen kanssa. Eero puolestaan oli vastikään eronnut. He kiinnostuivat toisistaan ja alkoivat pitää yhteyttä. Pian molemmille kävi selväksi, kuinka samanlaiset haaveet tulevaisuudesta heillä oli ja kuinka hyvin he tulivat keskenään juttuun. Muutaman kuukauden kuluttua nuoret päätyivät illanvieton päätteeksi samaan osoitteeseen, jonka jälkeen Elli päätti edellisen suhteen ja aloitti uuden.

Uusi pari muutti pian yhteen. Seitsemän kuukauden kuluttua Elli oli raskaana. Siitä hetkestä muutaman kuukauden kuluttua pitkään avioliittoa vastustanut Eero yllätti Ellin ja itsensä kosimalla.

Elli ja Eero asuvat omakotitalossa Kangasalan Sahalahdessa. Kiireistä lapsiperhearkea viettävään perheeseen kuuluvat Eeron aikaisemmasta suhteesta syntynyt tytär sekä parin kaksi yhteistä lasta. 

Unelmahäät TV5 maanantaisin klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa