fbq
Unelmahäät Reeta ja Miika

Unelmahäät-parin suhde ajautui karille: "Tajusin, että ei saakeli..."

Unelmahäät tekee odotetun paluun. Avausjaksossa kuopiolaiset avioituvat keskikesällä Puijon tornissa.

Unelmahäät-kulttiohjelman seitsemäs kausi alkaa maanantaina 11. maaliskuuta. Kauden avausjaksossa kuopiolaiset Miika Paananen, 30, ja Reeta Tolari, 30, sanovat toisilleen tahdon.

Reeta ja Miika ajautuivat muutaman kuukauden seurustelun jälkeen umpikujaan, sillä Reeta ei ollut valmis etenemään vakavammalle tasolle.

– Itse olin puolitoista vuotta sitten eronnut erittäin huonosta parisuhteesta. Mulla oli tosi hankala tilanne sen kanssa, ja oli isot riidat käräjäoikeutta myöten.

Riitojen lisäksi naisella olivat meneillään opiskelut ja työt ja lisäksi pieni lapsi hoidettavanaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensimmäiset vuodet parilla menivät on-off-suhteessa.

– Itseäkin turhautti aika paljon se, että kiinnostunut olin ja toinen oli vähän silleen hanskat laittamassa tiskiin. Oli se silleen rankkaa aikaa, Miika myöntää.

Reeta myöntää olleensa välillä ilkeä Miikalle.

– Olin hyvin inhottava ihminen Miikaa kohtaan. Miika oli aika ulapalla, miten hänen pitäisi toimia ja olla. Ei hän oikein ymmärtänyt sitä mun tilannetta, Reeta kertoo.

Tässä ovat uudet Unelmahäät-parit – naispari tapasi toisen odottaessa kaksosia

Unelmahäät Reeta ja Miika

Epämääräistä aikaa kesti muutaman vuoden verran, kunnes tammikuussa 2019 Reeta otti täyden irtioton koko tilanteesta. Hän lähti puoleksi vuodeksi vaihto-oppilaaksi Ruotsiin. Eräänä päivänä Reeta kuitenkin sai kohtalokkaan puhelun Miikalta, mikä sai naisen pohtimaan elämänvalintojaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Miika kertoi, että hänellä on ollut säätö Suomessa. Siinä vaiheessa tajusin, että ei saakeli, voin menettää tuon ihmisen vielä, Reeta muistelee.

– Lopulta siinä kävi niin, että ei siitä säädöstä olisi oikeasti tullut mitään. Hän oli päättänyt, että valitsee mut, hän jatkaa.

Miika myöntää, että toisen henkilön kohdalla ei ollut samanlaisia fiiliksiä kuin Reetaa kohtaan.

Reeta palasi Suomeen, ja pari tapasi. Siitä suhde lähti uuteen loistoonsa.

Unelmahäät-parin suhteessa Reeta on pomo - hämmentävä kuvaus sulhasestaan: "Ei mikään penaalin terävin kynä"

Unelmahäät Reeta ja Miika

Reeta kiittää hääpuheessaan miestään tuesta, jota on saanut vuosien aikana häneltä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kiitos, kun olet siinä, vaikken en ole aina ollut sun arvoinen. Meidän matka on ollut kivinen, erityisesti alussa, Reeta aloittaa puheensa.

– Anteeksi, kun olen ollut alussa aika julma sua kohtaan. Silti ymmärsit, vaikka mulla satoi paskaa niskaan ja elämä oli tosi kuormittavaa. Sä jaksoit odottaa, kuunnella ja antaa tilaa, kunnes uskalsin avata mun sydämeni sulle, hän sanoo miehelleen tämän murtuessa kyyneliin.

Unelmahäät discovery+-palvelussa ja TV5-kanavalla maanantaisin.

Seuraa meitä somessa