fbq
Unelmahäät Reeta ja Miika

Unelmahäät-parin suhteessa Reeta on pomo - hämmentävä kuvaus sulhasestaan: "Ei mikään penaalin terävin kynä"

Kulttisarjan ensimmäisessä jaksossa 30-vuotiaat Miika ja Reeta viettävät häitään keskikesällä Kuopiossa.

Unelmahäät -ohjelman seitsemäs kausi alkaa maanantaina 11. maaliskuuta. Kauden avausjaksossa kuopiolaiset Miika Paananen, 30, ja Reeta Tolari, 30, sanovat toisilleen tahdon keskikesällä.

Suhteen roolijako on selvä, sillä Reeta määrää tahdin ja Miika tekee, mitä käsketään. Tämä käy jakson aikana selväksi, sillä Reeta luottaa Miikalle ainoastaan yhden tehtävän häävalmisteluissa. Miika saa tulostaa sormuslupauksen paperille. Kaiken muun morsian haluaa hoitaa itse.

– Miika on ihmisenä äärettömän kiltti ja nöyrä. Samalla myös töhö, höntti, se ei ole mikään penaalin terävin kynä. Alkuun en tykännyt siitä, mutta nykyään taas rakastan sitä, että se on pöljä, Reeta kuvailee miestään.

– Ihmisenä Reeta on hyvin määrätietoinen ja voimakasluonteinen, myös aika temperamenttinen. Mutta sitten taas myös hyväsydäminen ja ajatteleva, Miika kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä ovat uudet Unelmahäät-parit – naispari tapasi toisen odottaessa kaksosia

Unelmahäät Reeta ja Miika
Miikan ja Reetan suhde oli kariutua jo ensimetreillä, kun Reeta ei ollut valmis vakavaan suhteeseen. Parilla on nykyisin yksi yhteinen lapsi Vilppu ja Reetan aiemmasta suhteesta Vertti-poika.

Pari tapasi vuonna 2016 Miikan veljen juhlissa. Reeta kiinnitti heti huomionsa Miikaan ja yritti flirttailla tämän kanssa, mutta mies ei ollut tajunnut. Yökerhossa Miika kiinnitti huomionsa Reetaan ja suuntasi jututtamaan naista. Illan päätteeksi ujo mies pyysi Reetaa treffeille jäykän halauksen saattelemana.

Seuraavana päivänä Miika kiinnitti huomionsa Reetan Whatsapp-kuvaan, jossa nainen poseerasi lapsen kanssa. Mies pohti tuliko liian suuri pala haukattua, sillä hän ei ollut aiemmin seurustellut. Miika päätti kuitenkin, että hän haluaa tavata Reetan.

Ensimmäistä suudelmaa Reeta sai kuitenkin odottaa muutaman kuukauden.

– Aina kun sitä itse kinusin kuin koiranpentu jossain erotilanteessa, hän aina katteli taivasta tai kattoa. Sitä jännitti ja ujostutti niin paljon, että ei uskaltanut, Reeta muistelee.

– Se taisi olla sitten ystävänpäivä, kun olin jo hänelle sanonut, että siskokin oli kysellyt, että joko olen saanut ensimmäisen pusun. Ystävänpäivänä käytiin sitten Puijon tornissa syömässä, ja sen jälkeen sain pienen pusun, hän muistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Unelmahäät discovery+-palvelussa ja TV5-kanavalla maanantaisin kello 21.

Seuraa meitä somessa