fbq

Tässä ovat uudet Unelmahäät-parit – naispari tapasi toisen odottaessa kaksosia

Kuusi uutta paria sanovat tahdon, kun sarja palaa 11 maaliskuuta. Matka alttarille sisältää elämänmakuisia ja dramaattisia käänteitä.

Unelmahäät-kulttisarja palaa 11. maaliskuuta uusin jaksoin TV5-kanavalle ja discovery+-palveluun. Rakkausrealitysta nähdään kuusi uutta paria ja jaksoa, joissa on mukana tuttuun tapaan tunteita, jännitystä ja onnen hetkiä.

Matka alttarille sisältää elämänmakuisia ja dramaattisia käänteitä. Yhden parin häät joudutaan perumaan viime tingassa sulhasen terveydentilan vuoksi. Toisen parin taival puolestaan meinaa kaatua sitoutumishaasteisiin ja pussausvaikeuksiin. Erään parin kohdalla edetään pikavauhtin, kun ensitreffit kestävät kolme päivää ja viikon päästä ollaankin jo kihloissa.

Reeta ja Miika

30-vuotiaat Reeta ja Miika vihitään avioliittoon keskikesällä Kuopion Tuomiokirkossa. Suhteen roolijako on selvä, sillä Reeta on pomo ja Miika tekee mitä käsketään. Suhteen alku vuonna 2016 oli kuoppainen, sillä Miika ei ollut koskaan seurustellut. Hän jännitti yhteisiä tapaamisia niin paljon, että Reeta sai odottaa ensisuudelmaa kaksi kuukautta. Orastava suhde ajautui pian umpikujaan, koska Reetan ei ollut valmis etenemään vakavammalle tasolle kuormittavan elämäntilanteen takia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kirsi ja Janne

49-vuotias Kirsi ja 42-vuotias Janne ovat vannoutuneita suomirock-faneja. He saavat toisensa Hämeenlinnan kirkossa kesäpäivänä. Parin harrastuksena ovat lempiyhtyeiden, Apulannan ja Happoradion, keikat. Kaksikko keräilee nimmareita ja poseeraa valokuvissa julkkisten kanssa. Kirsi ja Janne tapasivat loppukeväästä 2015 yhteisessä työpaikassa. Espoonlahden hoivakodin käytäville oli ilmestynyt uusi miespuolinen lähihoitaja, johon Kirsi kiinnitti huomiota.

Elli ja Eero

Parturi-kampaaja Elli, 25, ja rakennusalan ammattilainen Eero, 27, vihitään Kuhmalahdella. Pari tapasi, kun Eero oli eronnut pitkästä suhteesta. Elli seurusteli tuolloin, mutta pian myös hän päätyi lopettamaan oman suhteensa. Tuore pari muutti yhteen, kihlautui vuoden seurustelun myötä, ja pian sen jälkeen syntyi esikoinen. Kaksi vuotta kihlautumisesta perhe sai toisen lapsen. Häiden valmistelujen aikaan kiireistä lapsiarkea ja hääjärjestelyitä rajoittaa Eeron suolistosairaus. Muutamaa viikkoa ennen häitä Eero joutuu sairaalaan operoitavaksi ja häät uhkaavat peruuntua.

Katsojilta yksimielinen tuomio Putouksen sketsihahmoista – tässä on kärkikaksikko

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Michaela ja Mårten

33-vuotias Michaela ja 28-vuotias Mårten saavat siunauksen avioliitolleen joulukuisena pakkaspäivänä Sastamalassa. Michaela on puoliksi suomalainen ja Mårten puoliksi norjalainen. Pari asuu vakituisesti kotimaassaan Ruotsissa. Juhlassa onkin vieraita useammasta maasta. Parin yhteinen rakas harrastus on yliopisto-orkesterissa soittaminen ja laulaminen. Sen parissa Michaela ja Mårten myös tapasivat ensimmäistä kertaa. Arjessa kotityöt on jaettu tasan, sillä tämä on sukupuolentutkimukseen perehtyneelle Michaelalle ensiarvoisen tärkeää.

Tiina ja Tomi

34-vuotias Tiina ja 38-vuotias Tomi lausuvat rakkauden valat Hyvinkään vanhassa kirkossa yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Pari tapasi toisensa molempien kantakapakassa Hyvinkäällä. Railakasta sinkkuelämää viettänyt Tiina kohtasi baaritiskillä miehen, jonka hän tunnisti nähneensä samassa ravintolassa kerran aiemmin. ”Vau, mikä mies” tuumasi Tiina ja päätti ottaa Tomista yhden illan jutun. Seuraavana päivänä he tapasivat jälleen, ja suhde eteni pian vakavaksi. Toukokuussa 2023 neljän kuukauden tuttavuuden jälkeen Tomi kosi rakastaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tanja ja Susanna

34-vuotias Tanja ja 24-vuotias Susanna tapasivat kesällä 2023, ja saavat maaliskuussa 2024 kirkollisen siunauksen avioliitolleen. Tinderissä matchanneiden naisten ensitreffit kestivät kolme päivää, ja noin viikon päästä Susanna kosi Tanjaa. Suhteen alku osui mielenkiintoiseen hetkeen, sillä Tanja oli raskaana ja odotti kaksosia. Lapset syntyivät lokakuussa. Parhaillaan pari elää vauva-arkea Vesilahdessa. Kaksikon luonteissa vastakohdat täydentävät toisiaan, sillä Susanna on rauhallisuuden perikuva ja Tanja impulsiivinen hössöttäjä.

Unelmahäät TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa 11. maaliskuuta alkaen.

Seuraa meitä somessa