fbq
Unelmahäät Kirsi ja Janne

Unelmahäät-parilla on poikkeuksellinen järjestely – eivät halua asua yhdessä

Unelmahäät-ohjelmassa nähtävät Janne ja Kirsi kertovat erikoisesta asumisjärjestelystään.

Unelmahäät -ohjelman toisessa jaksossa 18. maaliskuuta seurataan Kirsin, 49, ja Jannen, 42, avioitumista Hämeenlinnan kirkossa. Kyseessä on molempien ensimmäinen avioliitto.

Kirsi ja Janne tapasivat vuonna 2015. Kirsi oli tekemässä keikkatyötä Jannen työpaikalla Espoonlahden hoivakodissa. Naisvoittoisella alalla Kirsin huomio kiinnittyi luonnollisesti Janneen.

– Olimme aika usein samoissa vuoroissa, ja aloimme jutella. Kesän aikana sitten koko juttu lähti liikkeelle, Kirsi kertoo Katson haastattelussa.

– Kirsin rempseys kiinnitti huomion siellä osastolla. Jutellessa huomasimme, että meillä on samanlainen musiikkimaku. Sitten tuli vastaan vähän samaa genreä oleva keikka, jonka molemmat halusivat nähdä, Janne sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Janne osti liput tuolle keikalle, mutta romantiikalle ei kuitenkaan vielä ollut sijaa, sillä Kirsi eli pitkässä avoliitossa toisen miehen kanssa, joskin pariskunnan suhde veteli viimeisiään ja ero oli suunnitteilla.

Yhteydenpito oli kuitenkin sen jälkeen tiivistä, ja lopulta yksi asia johti toiseen. Kirsi puhalsi avoliittonsa lopullisesti poikki, ja pari alkoi seurustella. Uunituore suhde vaati kuitenkin salailua noin puoli vuotta, ennen kuin Kirsi ja Janne uskalsivat julkistaa asian.

Tässä ovat uudet Unelmahäät-parit – naispari tapasi toisen odottaessa kaksosia

Unelmahäät Kirsi ja Janne

Kirsin mukaan parasta Jannessa on tämän nallekarhumaisuus.

– Hän on pehmeä ja sellainen, joka halii ja ottaa huomioon. Hänellä on kauheasti menoa ja monta rautaa tulessa. Hän on aina menossa sinne ja tänne, on keikkaa ja hän ylläpitää somessa muutaman bändin fanisivustoa, Kirsi kuvailee miestään.

– Kirsi on äidillinen hahmo ja erittäin rakastettava, hellä ja huomioon ottava, Janne kertoo puolisostaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Unelmahäät-pari Janne ja Kirsi nähtiin Sex Tape Suomessa – seuraavaksi heidät halutaan Temppareihin

Erillään yhdessä

Pian yhdeksän vuotta yhdessä ollut pari ei asu saman katon alla, mutta samassa pihapiirissä.

– Tämähän on se kupletin juoni, Kirsi naurahtaa.

– Meillä on molemmilla omat kodit, mutta asumme samassa taloyhtiössä vastakkaisissa rapuissa, nainen avaa tilannetta.

Janne kertoo, että kotien läheisyys oli alun perin sattumankauppaa.

– Kun Kirsi erosi silloisesta parisuhteestaan, hän etsi kämppää ja sattui saamaan vahingossa tästä samasta taloyhtiöstä sellaisen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kirsillä on kaksi lasta, joista toinen asuu jo omillaan ja toinen äitinsä kanssa. Kirsi haluaa jakaa huomionsa ja läsnäolonsa tasapuolisesti sekä Jannelle että teini-ikäiselle lapselleen. Jannella ei ole omia lapsia.

Unelmahäät Kirsi ja Janne

Kirsin ja Jannen arki eroaa toisistaan, sillä Kirsi menee usein jo viiden jälkeen päiväkotiin töihin, ja Janne puolestaan aloittaa työnsä useimmiten iltapäivisin. Pari kokee kahden kodin ratkaisun positiiviseksi.

– Saamme olla omassa rauhassa välillä. Molemmilla on oma koti, jota saa laittaa miten haluaa, Kirsi avaa tilannetta.

– Pääsääntöisesti ollaan viikonloppuisin yhdessä, arkena ei niin paljoa ehditä, Janne lisää.

Pitkän suhteen aikana haastavinta on ollut sovittaa arkea yhteen, kun eriävien työvuorojen lomassa pari ei ehdi nähdä niin paljon kuin haluaisi.

– Joka päivä ei ehditä nähdä, mutta viestejä tietenkin vaihdamme. Jossain vaiheessa tulevaisuudessa tarkoituksena on asua saman katon alla, sitten varmasti helpottaa, Kirsi pohtii.

Pitkässä parisuhteessa riidat kuuluvat myös arkeen. Tämän parin kohdalla mahdolliset riidat johtuvat väsymyksestä.

– Janne tykkää valvoa aika myöhään, kun hänen rytminsä on erilainen kuin minulla. Jos joudun viiden aikaan aamulla lähtemään töihin, en jaksa valvoa enää 10 aikaan illalla, Kirsi kertoo.

Unelmahäät TV5 maanantaisin klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa