fbq
Unelmahäät 2024

Unelmahäät-pari Janne ja Kirsi nähtiin Sex Tape Suomessa – seuraavaksi heidät halutaan Temppareihin

Unelmahäät-kulttiohjelman toisessa jaksossa tv:stä tuttu pari sanoo toisilleent tahdon Hämeenlinnan kirkossa.

Unelmahäät-kulttisarja tekee paluun ruutuun maanantaina 11. maaliskuuta. Kauden toisessa jaksossa Kirsi, 49, ja Janne, 42, sanovat toisilleen tahdon kesäisenä päivänä Hämeenlinnan kirkossa.

Pari on tv:ssä tuttu näky katsojille, sillä he ovat osallistuneet aiemmin ohjelmiin Suomen surkein kuski ja Sex Tape Suomi. Unelmahäät tuntui luonnolliselta lisältä.

– Koimme, että olisi kiva saada tällainen muisto ja näyttää häämme koko kansalle. Tämä formaatti on todella ihana ja upea, Kirsi tuumaa Katson haastattelussa.

Pari kertoo saaneensa unelmiensa häät. Musiikki yhdistää Kirsiä ja Jannea, joten oli tärkeää, että häissä on livemusiikkia – nimenomaan suomirockia. Lordi-bändistä tutut Sampsa Astala (Kita) ja Niko Hurme (Kalma) toimittivat rokkia hääkansalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Parin mukaan he eivät suunnitelleet häitänsä hampaat irvessä vaan rauhassa ja rennosti. 

– Emme ottaneet ylipäätään koko häistä tai järjestelyistä minkäänlaista stressiä. Olemme Jannen kanssa melko tasaisia, Kirsi virkkoo.

– Pari vuotta ennen häitä aloitimme suunnittelun. Tykkään yllätyksistä paljon, joten halusin mukaan niitäkin, Janne kertoo.

Kirsi puolestaan olisi jättänyt yllätykset vähemmälle. Vaikkakin hän myöntää, että yllätykset ovat olleet järjestäen positiivisia.

– Janne tykkää järjestää kaiken maailman yllätyksiä, alkaen meidän kihlajaisistamme, Kirsi vinkkaa.

Tässä ovat uudet Unelmahäät-parit – naispari tapasi toisen odottaessa kaksosia

Unelmahäät Kirsi ja Janne
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kihlajaiset tulivat naiselle täytenä yllätyksenä. Vuonna 2021 Janne täytti 40 vuotta, ja järjesti sen kunniaksi juhlat. Synttäreillä esiintyi molempien suosikkibändi Happoradio.

– Olin kertonut aiemmin bändille, että minulla olisi tällainen kihlautumisidea. He olivat heti mukana. Kesken keikan Aki Tykki tuli sanomaan, että nyt on Jannella puheen paikka. Siinä sitten kosin Kirsiä. Kaikki olivat ihmeissään, kun juhlat muuttuivat kihlajaisiksi, Janne kertoo.

– Minä todella yllätyin. Olin, että mitä ihmettä, vau! Se oli positiivinen yllätys, Kirsi muistelee.

Toinen yllätys tapahtui hääjuhlassa. Parilla oli puhetta hääleikeistä, joista molemmilla oli selkeä mielipide – niitä ei tule olemaan juhlassa. Jotain kuitenkin pitäisi olla, ja Janne keksi idean. Janne tilasi mukaan Aku Hirviniemen Usko Eevertti Luttisen vetämään keikan juhlakansalle.

– Mä kyllä yllätyin, ja se näkyy hyvin tuossa ohjelmassakin. Mietin, ensin, että onko tämä oikea vai joku meidän kaveri, joka esittää häntä, Kirsi kertoo nauraen.

Realitykonkarit

Pariskunta osallistui vuonna 2022 Sex Tape Suomi -ohjelmaan, jota luotsaa Marja Kihlström. He kertovat lähteneensä avoimin mielin ohjelmaan mukaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ajattelimme sen ikään kuin parisuhdeterapiana, pari kertoo.

– Aina parisuhteessa on kaksi erilaista ihmistä, joilla on erilaiset ajatukset kaikesta, Kirsi kertoo.

Pariskunta sai hyvää palautetta lähipiiriltään.

– Kaveripiiri sanoi, että oli hyvä jakso ja olimme tosi rohkeita, kun avoimesti kerroimme suhteestamme ja haaveistamme, Janne sanoo.

Myös tuntemattomat ovat lähestyneet heitä esimerkiksi sosiaalisen median välityksellä, ja yleisesti ottaen palaute on ollut positiivista.

– Kumminkin ohjelmiin pitää lähteä niin, että miettii etukäteen, mitä haluaa näyttää ja kertoa itsestään ja millä tavalla sen tekee, Kirsi sanoo.

Unelmahäät-parin yllättävä tausta paljastui – mukana seksiohjelmassa

Kirsi ja Janne olivat mukana Sex Tape Suomi -sarjan toisen tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa. Kuvassa keskellä sarjan juontaja Marja Kihlström.

Suomen surkein kuski -ohjelma tuli täytenä yllätyksenä Jannelle vuonna 2018. Kirsi oli näet ilmoittanut miehensä salaa ohjelmaan mukaan.

– Mulle soitettiin, että olenko vielä mukana. Vastasin, että missäs olen mukana, koska en oikein tiennyt asiasta mitään, Janne muistelee.

– Lähdimme tähänkin avoimin mielin, koska enhän minä ole ajanut autoa paljoa ennen sitä, enkä kyllä sen jälkeenkään, hän virkkoo.

Tuolloin Janne kruunautui Suomen kolmanneksi surkeimmaksi kuskiksi.

– Siitä Janne on kyllä saanut kuittailua festareilla. Häneltä saatettiin kysyä, että millä olet tullut tänne, että et kai vaan autolla, Kirsi kiusoittelee.

Jos Kirsi ja Janne lähtisivät vielä mukaan tosi-tv-ohjelmaan, mikä se olisi?

– Meidän porukat on innostunut nyt kovasti, että lähdettäisiin tuonne Temppareihin (Temptation Island Suomi), kun haku nyt aukeaa. Mutta ei, ei, ei, Kirsi sanoo.

– Sanoisin myös, että ollaan nyt ainakin hetki ensin naimisissa, Janne komppaa.

Ensitreffit alttarilla on heidän osaltaan nyt suljettu pois, sillä avio-onnea on kertynyt viime kesästä asti. Sen sijaan Sohvaperunat ja Amazing Race Suomi voisivat kiinnostaa tätä paria.

Unelmahäät TV5 maanantaisin klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa