fbq
Unelmahäät 2024

Unelmahäät-pari on yhdestä asiasta eri mieltä – miten kuvaukset vaikuttivat häihin?

Sarjan kenties kaikkien aikojen nauravaisin ja rennoin pari ovat samaa mieltä jopa erimielisyydestään.

Unelmahäiden viime viikon (7.4.) jaksossa nähdyt Mårten Hakkestad ja Michaela Wissing ovat nauravaisen rakkauden perikuva. Ja heittäytymiskyvyn.

Jaksossaan viime viikon maanantaina suomenruotsalaisnorjalainen pari antoi persooniensa näkyä, ja he muun muassa tilasivat bussillisen harrastajaorkesterikavereitaan esiintymään hetken mielijohteesta.

Hetken mielijohteesta he olivat myös ilmoittautuneet sarjaan.

- Olin häitä valmistellessa menossa laivalla Turkuun, kun näin televisiosta yhden viime kauden jakson. Sen lopussa oli tieto uuden parin etsimisestä, ja heitin päähänpistosta äidille Suomeen viestin, että pitäisikö osallistua. Hän lähetti tuota pikaa lomakkeet, ja seuraavana aamuna Mårten sai Linköpingiin puhelun asiasta. Hän tosin ei osaa suomea, Michaela kertoo Katsolle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mårten on norjalaista syntyperää oleva ruotsalainen, Michaela puolestaan Suomen ja Ruotsin kaksoiskansalainen. He asuvat Tukholman kupeessa.

Häät he päättivät viettää Suomessa Sastamalassa, sillä siellä Michaela on ollut kesiä teininä. Ja koska miksipä ei.

Unelmahäät 2024

Eri mieltä yhdestä asiasta

Huumoria ja isoja juhlina - sekä toisiaan - rakastava pari on silmiinpistävän positiivinen, iloinen ja toisilleen rento ja hellä kaksikko.

Yhdestä asiasta he kuitenkin ovat eri mieltä. Siitä, vaikuttiko Unelmahäiden kuvaukset heidän hääjuhlaansa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Ehdottomasti vaikutti. Se näkyi häävalmisteluissa, joita enimmäkseen kuvattiin. Kuvaukset vaikuttivat kuitenkin myös hääohjelmaan, esimerkiksi karaokesta tuli isompi juttu kuin se olisi ollut, jos sitä ei olisi kuvattu, Mårten sanoo.

Michaelan mielestä kuvaukset eivät kuitenkaan vaikuttaneet kovinkaan paljoa.

- Suunnittelimme kameroita varten vain bussibileet opiskelijaorkesterien kanssa, ja sekin on kuitenkin aika tavallista puuhaa joka tapauksessa meidän elämässämme. Homma saatiin pystyyn samana päivänä, kun meitä tultiin kuvaamaan, Michaela virkkoo.

Unelmahäät
Michaela ja Mårten

"Sellainen kiva reality"

Iloisen pariskunnan ystävä- ja sukulaispiirikin on sangen nauruherkkää ja huumorintajuista väkeä. Siksi ei olekaan yllättävää, että juuri kukaan ei ollut edes yllättynyt, kun Michaela ja Mårten kertoivat, että häät päätyvät myös televisioon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vain Mårtenin työpaikalla Ruotsissa asia ehkä yllätti. Siellä kun tietenkään Unelmahäitä ei pääse seuraamaan.

- Ehkä pitää pitää työkavereille näytös jaksosta, Mårten nauraa.

- Olen kuvaillut Unelmahäitä ei-suomalaisille ystävilleni sanomalla, että se on reality, mutta sellainen kiva reality. Jotain muuta kuin mitä amerikkalainen reality kenties olisi, Michaela sanoo.

Unelmahäät onkin hänen suosikkiohjelmiaan, ja sitä kautta myös Mårten oli nähnyt sarjaa ennenkin.

- Parasta sarjassa on, että vaikka me kaikki siinä esiintyneet menemme naimisiin, jokainen pari on niin erilainen. Se on kiinnostavinta sarjassa, Michaela pohtii.

Vieraille hauska kokemus

Vieraat ovat hääparin mukaan nauttineet kokemuksesta, tai ainakaan kukaan ei ole tullut sanomaan, että kokemus olisi ollut negatiivinen. Kehuja sen sijaan on riittänyt.

- Kivaa on ollut meillekin kuulla, että meistä välittyi ohjelmassa kuva onnellisena, hauskana parina. Olemme aika iloisia ja rentoja, ja kiva, jos se näkyy ruudun toisellekin puolelle. Ehkä se liittyy siihen, että rakastamme isoja kemuja, Michaela sanoo.

- Unelmahäiden myötä meillä itsellämmekin on nyt loistavia häätarinoita kerrottavaksi muille!

Unelmahäät jatkuu uudella kaudella jo syksyllä eikä vasta ensi keväänä kuten aiemmin.

Seuraa meitä somessa