fbq
Unelmahäät
Michaela ja Mårten

Unelmahäät-morsian ärsyyntyi jäädessään ilman ensisuudelmaa – näin hän valloitti norjalaissulhon

Unelmahäät -jaksossa Ruotsissa asuva pari sanoo toisilleen tahdon pakkaspäivänä Sastamalassa.

Unelmahäät-jaksossa 1.4. Michaela Wissing, 33, ja Mårten Hakkestad, 28, saavat toisensa joulukuisena päivänä Sastamalassa.

Michaela on puoliksi suomalainen ja Mårten puoliksi norjalainen. Pari on asettunut asumaan Ruotsiin Bron kuntaan, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Tukholmasta. Pari päätti vihkiytyä Suomessa, koska parilla on Sastamalan pienessä Kämmäkän kylässä kesämökki, joka on Michaelan suvun vanha kotitila.

Pari jakaa kotityönsä tasan, sillä se on tärkeä seikka sukupuolentutkimukseen perehtyneelle Michaelalle ensiarvoisen tärkeää. Michaela haluaa rikkoa perinteitä muissakin asioissa, hän toivoi, että parin kihlautuessa molemmat kosivat. Myös hääperinteitä muokattiin parille sopivaksi, kummankin hääpuvut näet pidetään salassa toisilta hääpäivään saakka.

Pari tapasi ensikertaa vuonna 2016 molemmille rakkaan harrastuksen parissa – yliopisto-orkesterissa soittaessa ja laulaessa. Tukholmassa järjestettiin tuolloin yliopisto-orkesterin juhlat, joihin Michaela ja Mårten matkasivat omien ystäviensä kanssa. Mårtenin huomio kiinnittyi suomen kieltä pälättäneeseen Michaelaan, mutta tuona iltana pari ei sen syvemmin tutustunut. Michaelalle Mårtenin tapaamisesta ei jäänyt oikeastaan minkäänlaista mielikuvaa juhlahumun vuoksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Unelmahäät-parin suhde hämmentää: ”Miten te oikein haluatte olla toistenne kanssa?”

Unelmahäät
Michaela ja Mårten

Kolme kuukautta myöhemmin toukokuussa 2016 Michaela ja Mårten kohtasivat jälleen. Michaela matkusti Mårtenin opiskelukaupunkiin Linköpingiin tapaamaan sikäläisen orkesterin jäseniä. Illanvieton aikana pari tutustui paremmin, ja kipinät sinkoilivat. Illan päätteeksi seurue lähti syömään, ja Michaela päätti ottaa Mårtenia kädestä kiinni. Ensisuudelma jäi kuitenkin tuolloin vielä toteutumatta, mikä ärsytti Michaelaa suunnattomasti: kaikkihan häntä haluavat suudella.

Pari vaihtoi kuitenkin numeroita ja alkoi pian seurustella. Michaela muutti Linköpingiin Mårtenin luo, ja pian oli selvää, että he aikovat viettää loppuelämänsä yhdessä. Kesällä 2017 pari päätti kosia toisiaan. Michaela järjesti Mårtenille aarrejahdin, jonka aikana mies sai toteuttaa tehtäviä. Lopulta jahti vei Mårtenin takaisin kotiin, jossa Michaela kosi. 

Mårten puolestaan toteutti oman kosintansa hiukan rauhallisemmin. Hän kokkasi puolisolleen romanttisen päivällisen. Kosintareissujen jälkeen pari totesi kummankin kosinnan sopineen heidän persoonallisuuksiensa kanssa. Michaela on vilkas ja energinen, Mårten taas hiljainen ja rauhallinen.

Unelmahäät TV5 maanantaisin klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa