fbq
Unelmia Italiassa

Taloremontti kiristää Ellenin ja Jarin hermoja – tunteet kuumenevat kiistelyksi

Unelmia Italiassa -jaksossa rakennuksen ulkoremontti aiheuttaa murhaavia katseita Ellen Jokikunnaksen taholta.

Unelmia Italiassa -ohjelman kahdeksannessa jaksossa Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa, Jari Raskin, hermot kiristyvät Italian-talon remontin jämähtäessä paikoilleen.

Parin unelmatalo on ulkopuolelta rusehtavan värinen. Tarkoituksena on maalata ulkoseinät valkoisiksi ja ovet turkooseiksi. Ellen ja Jari rappaavat seinistä irtoavaa materiaalia pois maalausprojektia varten. Jari muistelee erästä toista taloa, josta he tekivät aikanaan tarjouksen.

– Siinä oli pirun kivat, kun oviaukossa näkyi erilaisia maalikerroksia. Siinä oli jotakin tosi kivaa, Jari kertoo.

– Niin oli, mutta kun ne ei ole aitoja kerroksia, niin en laittaisi niitä ulkoseinään, Ellen vastaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jaria kiinnostaa, mitä maalikerrosten alta löytyykään. Hän ehtii raaputtaa kerran seinämää, kun Ellen huikkaa varoittavasti.

– Jari! Jari, irti, kuuluu Ellenin suusta.

Jari suuntaa seuraavalle oviaukolle, ja koittaa raaputtaa seinää. Ellen estää miehen aikeet jälleen ja varoittaa alla olevasta basilikasta.

– Älä, Jari. Ei, Jari matkii puolisoaan naureskellen.

Unelmia Italiassa
Ellen ja Jari aloittavat ulkoseinien muurauksen.

Jari kertoo olevansa aito ja rehellinen, sekä toisinaan myös temperamenttinen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Samaan aikaan olen ihminen, joka pyytää helposti anteeksi, jos kokee, että on tehnyt väärin. Ei ole ikinä ollut mulle vaikea asia myöntää, että olen väärässä, jos niin on sattumalta sattunut käymään, Jari kertoo kameralle.

Pari jatkaa keskustelua ulkoseinän raaputtamisesta Ellenin hermoillessa, että kaikki lähtee, jos sitä raapii. Jarin raaputtaessa seinää hän kommentoi saavansa Elleniltä murhaavan katseen.

– Ellen on ihminen, joka antaa tunteiden näkyä, ehkä jopa voimakkaammin kuin itse, hyvässä ja pahassa myös, Jari pohtii.

– Kyllä mä veikkaan, että olen tosi hyvä puoliso. Osaan olla myös vaikea, että todella vaikea, tulinen, hankala, mustavalkoinenkin osaan olla, tiukka omissa mielipiteissä. Vähän sellainen jyrääjä luonne. Jari onkin siitä hyvä, että hän ei anna itseään jyrättävän ikinä, Ellen kertoo kameralle.

Unelmia Italiassa

Syyskuun alussa rakennusfirmoilta ei ole vielä tullut tarjouksia. Italian lomakausi on päättynyt, ja tarjouksia maalausprojektista, hiekkapuhalluksesta ja muista tarpeellisista asioista pitäisi alkaa tulla. Ellen kertoo opetelleensa vuosien aikana kärsivällisyyttä, mutta hermot alkavat kiristyä asioiden viivästyessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– On tullut alkuinnostuksen ja jättiporhalluksen jälkeen pysähtynyttä turhautumista ja semmoista saamattomuutta omaltakin kohdalta, Ellen pohtii.

Unelmia Italiassa Katsomo+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa