fbq
(170823) -- Helsinki, August 17, 2023 – Roope Salminen poses for the camera during MTV3 - autumn press in Helsinki, Finland, 17. August 2023. (Matti Matikainen/Aller Media)

Roope Salminen avautui tv:ssä äitisuhteestaan: ”Ei hirveästi koskaan rakastanut mua”

Roope Salminen oli vieraana MTV:n Huomenta Suomi -lähetyksessä.

Muusikkona, juontajana ja näyttelijänä tunnetun Roope Salmisen kanssa keskusteltiin Huomenta Suomessa sunnuntaina 5. toukokuuta muuan muassa improvisaatiosta, joka on yksi hänen leipälajeistaan.

– Mä aloitin 11-vuotiaana. Se on ollut mun selviytymiskeino maailmassa. Se on ollut mun tapa saada hyväksyntää. Mun äiti ei hirveästi koskaan rakastanut mua, niin varmaan siitä johtuen mä olen etsinyt jonkun muun keinon hauskuuttaa ihmisiä ja saada sellaisia lämpimiä katseita ja rakkautta, Roope kuvaili.

Roopen äiti on näyttelijä Minna Turunen, jonka kanssa hänen välinsä ovat etääntyneet Turusen ongelmien vuoksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toimittaja Toni Immonen kysyi, onko Roope havahtunut jossakin vaiheessa uraansa ajatukseen, että hänellä on noussut menestys päähän.

– Miksi sä kysyt multa? Kysyisitkö sä Paula Vesalalta ton saman kysymyksen? Roope heitti.

– Totta kai on noussut hattuun. Kyllähän kaikki tietää, ketkä on mun uraa ja elämää seurannut. Bill Murray sanoi joskus, että kun ihmisestä tulee kuuluisa, niin hänellä on vuosi tai kaksi aikaa toipua kusipäisyydestään. Jos ei toivu, niin hän on ikuisesti kusipää, hän tiivisti. 

– Miten sä toivuit? Toni tiedusteli.

– Hei, toi sisältää ensinnäkin oletuksen, että mä olen toipunut. Varmasti moni on sitä mieltä, että en ole toipunut vieläkään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Roope kertoi, että häntä on auttanut vanhanaikaisen kakkospuhelimen käyttäminen. Sillä hän ei pääse internetiin.

– Uskokaa tai älkää, tämä ei ole pettämistä varten, hän mainitsi.

– Mä en enää tiedä, mitä ihmiset on musta mieltä. Mä en avaa mun iPhonea, en avaa somea. Mä käyn enää lukemassa Instagramissa palautteet, mitä mun podcast-jaksosta on tullut.

Seuraa meitä somessa