fbq

Eero Milonoffin suku kuhisee näyttelijöitä - nämäkin televisiosta ja elokuvista tutut tähdet ovat sukulaisia

Tiesitkö, että Mikko Leppilammella on kytköksiä Kummeliin tai mikä sukulaisyhteys Esko Roineella on Kari Väänäseen?

Suomessa piirit ovat pienet. Taiteilijasukuja löytyy historiastamme monia, kuten kuvanveistäjä-taidemaalari-Haloset sekä Krohnin kirjailijasisaret. Näyttelijäpiireistä sukulaisia vasta löytyykin.

Eero Milonoffin suku kuhisee

Modernit miehet jättäneen Eero Milonoffin veljet ovat Madventuresin Tuomas Milonoff ja uudessa Sekunnit -sarjassakin näyttelevä Juho Milonoff, joka taas on naimisissa näyttelijä Vilma Melasniemen kanssa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eero Milonoff paljastaa, miksi jätti Modernit miehet

Juhon ja Vilman tytär Aamu Milonoff loisti viime vuonna Tytöt tytöt tytöt -leffassa. Aamun isovanhemmat ovat tunnettu näyttelijäpari Eero Melasniemi ja Kristiina Halkola.

Serkukset työkavereina

Serkukset Samuli Edelmann ja Mikko Kouki nähtiin molemmat suositussa Poromafia-sarjassa. 

Fingerpori-näyttelijä Marja-Leena Kouki on Samulin äiti ja Mikon täti.

Visailuguru Reijo Salmisen klaani

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tietäjät tietää -juontaja Roope Salmisen isä on monesta viihdeohjelmasta ja draamasta tuttu Eppu Salminen. Roopen äiti on näyttelijä Minna Turunen, mutta bonusäidillä Riitta Havukaisella, on ollut iso merkitys hänen elämässään. 

Roope Salmisesta tehtiin pilaa Putouksessa – näin hän reagoi

Juontajan isovanhemmat ovat television visailuohjelmien isä Reijo Salminen ja Karjalan kunnailla -sarjan Kaarina Turunen

Roopen täti on koomikko Krisse Salminen.

Tähtiä kolmessa polvessa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Putous-tähti Linda Wiklundin aviomies on Ex-onnellisten Mikko Nousiainen ja appivanhemmat rakastettu näyttelijäpariskunta Heikki ja Eija Nousiainen

Mikon Niila-pojan äiti on Koskisestakin tuttu Petra Karjalainen. Myös Niila on näytellyt nuoresta iästään huolimatta elokuvissa.

Linda Wiklundilla oli erikoinen syy lähteä mukaan Putoukseen: "Olen astmaatikko"

Mikolla kytkös Kummeliin

Kummeli-koomikko Olli Keskinen ja suosittu näyttelijä-juontaja Mikko Lemppilampi ovat läheistä sukua keskenään. 

Olli on Mikon äidin veli eli näyttelijän eno.

Pertin lapset isän jalanjäljissä

Pohjolan laissa empaattista lakimiestä esittävän Pertti Sveholmin tytär on Putouksestakin tuttu Pihla Penttinen, joka on naimisissa Sunnuntailounas-tähti Santtu Karvosen kanssa. 

Tästä syystä Santtu Karvosta ei meinattu huolia Sunnuntailounaaseen: ”Sille on jälkikäteen naurettu”

Pertilla on kaksi näyttelijälasta, Asta ja Akseli Sveholm, edellisestä liitostaan Puhtaat valkeat lakanat -tähden Sari Havaksen kanssa.

Suvussa palkittuja taiteilijoita

Putous-tähden Eino Heiskasen vanhemmat ovat näyttelijät, elokuvataiteen valtionpalkinnon saanut Kari Heiskanen ja Sara Paavolainen

He erosivat vuonna 2004, ja nykyään Kari on naimisissa Onnela-tähti Anna-Maija Tuokon kanssa. 

Einon setä on Jussi-palkittu Ilkka Heiskanen.

Merkittäviä sukulaisia

Nyrkki-sarjan Emmi Parviainen on Aallonmurtajasta tutun Sanna-Kaisa Palon ja ohjaaja-käsikirjoittaja Jussi Parviaisen tytär. 

Alman isovanhemmat olivat Ritva Valkama ja Pertti Palo, jonka isä oli elokuvalegenda Tauno Palo

Transport-sarjan tähti Emmi Parviainen ei voi sietää liian puhtoisia roolihahmoja: "Virheettömyys on v***n epäkiinnostavaa!"

Emmin isosetä on Kämppikset-sarjan Jukka-Pekka Palo.

Filmi- ja televisiotähtiä

Kansan vihollinen-sarjan Kreeta Salmisen sisarpuolia ovat draamasarjassa Mieheni vaimo nähty Kristo Salminen sekä Kulkuset kulkuset -joululeffassa näytellyt Sonja Salminen

Kolmikon isä on näyttelijälegenda Esko Salminen

Esko Salminen myöntää lastensa joutuvan kärsimään ylimääräisistä paineista: ”Pojalla tyttäriä pahemmat”

Kriston äiti on 1950-luvun elokuvatähti Heidi Krohn, ja Sonjan äiti Eskon puoliso Aino Seppo.

Näyttelijöitä suvun mitalla

Helsingin kaupunginteatterin näyttelijä Heidi Heralan vanhemmat olivat legendaariset Helge Herala ja Marja Korhonen

Heidi on naimisissa Reinikaisestakin tutun Seppo Maijalan kanssa. Parin Lauri-poika on tunnettu teatteriohjaaja, jonka toinen leffaohjaus Prinsessa Pikkiriikki sai ensi-iltansa maaliskuussa.

Heidin veljentytär, juontaja Niina Backman on naimisissa juontaja-näyttelijä Lorenz Backmanin kanssa.

Myös he ovat sukua: 

Suurmestarin viidennellä kaudella kisaavan Pamela Tolan setä on tv-tuottaja Olli Tola, joka on naimisissa Syke-sarjan Lena Meriläisen kanssa.

Rikkinäinen lapsuus yhdisti Alman ja Pamela Tolan – syntyi aitoutta huokuva dokumentti

Suuressa seikkailussa kevätkaudella uurastava Joonas Saartamo ja näyttelijä-laulaja Venla Saartamo ovat sisaruksia, ja heidän äitinsä on näyttelijä Onneli ja Anneli -elokuvistakin tuttu Eija Ahvo.

Luokkakokous-leffoista tuttu stand up -koomikko Sami Hedberg on näyttelijäsiskosten Iina ja Minka Kuustosen serkku. Ivalo-sarjaa tähdittävällä Iinalla on lapsi näyttelijä-muusikko Sebastian Rejmanin kanssa. Spede-leffasta tutulla Minkalla on jälkikasvua Putous-tähti Aku Sipolan kanssa.

Rakkaat lapset -näyttelijä Miitta Sorvali on Nightwish-muusikko Tuomas Holopaisen täti ja näyttelijä Kari Sorvalin vaimo.

Miitta Sorvali tekee paljastuksen Rakkaat lapset -sarjasta – toinen kausi tulossa

Näyttelijät Laura ja Malla Malmivaara ovat pikkuserkuksia.

Kirjailija-näyttelijä Pirkko Saisio on Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjasta tutun Elsa Saision äiti, näyttelijä Timo Välisaaren anoppi ja ohjaaja Pirjo Honkasalon puoliso.

Tamperelaiset näyttelijät Eila, Liisa ja Esko Roine ovat sisaruksia. Eskon puoliso on Sisko ja sen veli -kasarisarjastakin tuttu näyttelijä Ritva Jalonen, ja miehellä on edellisestä liitostaan kaksi lasta näyttelijä Marjukka Halttusen kanssa. Ex-pariskunnan tytär Susanna Roine näytteli Ihmeidentekijöissä. Hänellä on kaksi lasta Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä -elokuvassa näyttelevän Kari Väänäsen kanssa. Eilan poika Tommi Auvinen on naimisissa näyttelijä Teija Auvisen kanssa. Liisa taas on aviossa näyttelijä Seppo Mäen kanssa.

Kuolleet lehdet -tähti Alma Pöystin isovanhemmat olivat näyttelijälegendat Lasse Pöysti ja Birgitta Ulfsson. Alman eno on näyttelijä Tom Pöysti.

Alma Pöysti nappasi kansainvälisen leffaroolin Hollywood-tähtien rinnalla

Täällä Pohjantähden alla -näyttelijä Ilkka Koivula on Ivalo-sarjastakin tutun Pertti Koivulan veli.

Varasto-näyttelijä Kari-Pekka Toivosen ja Kekkonen tulee! -elokuvastakin tutun Merja Larivaaran tytär on näyttelijä Meeri Toivonen.

Pelle Hermanni -näyttelijä Vesa Vierikko on näyttelijä Helena Vierikon isä ja Juha Variksen appi.

Mielensäpahoittaja-tähti Heikki Kinnusen lapsia ovat Vintiöissä naurattanut Santeri Kinnunen, Seurapeli-elokuvan Paavo Kinnunen ja Prinsessa Pikkiriikistä tuttu Vilma Kinnunen. Santerin äiti on edesmennyt näyttelijä Rose-Marie Precht, kahden nuorimman lapsen äiti on Ihmeidentekijöissäkin näytellyt Satu Silvo, jonka puoliso on kirjailija-näyttelijä Reidar Palmgren.

Vilma Kinnunen kritisoi hallituksen toimia: "Näyttelijöille tiedossa kylmää kyytiä"

BlacKkKlansman-tähti Jasper Pääkkönen on useissa leffoissa ja tv-sarjoissa nähdyn Seppo Pääkkösen poika. Jasperin setä on näyttelijä Antti Pääkkönen.

Salkkarit-näyttelijä Timo Jurkan vanhemmat ovat näyttelijäpari Sakari Jurkka ja Helen Elde. Jurkan näyttelijäsukuun kuuluvat myös Mikko, Eino, Emmi, Vappu, Jussi ja Laura Jurkka sekä Ville Sandqvist.

Sorjonen-tähti Ville Virtasen ja ex-vaimonsa Fakta homma -Eija Vilppaan poika on näyttelijä Daniel Virtanen. Villen isä oli viihdelegenda Jukka Virtanen.

Eija Vilpas on uuden elämäntilanteen äärellä – ”Nautin tästä vapaudesta hirveästi”

Seuraa meitä somessa