fbq
Alma Pöysti

Alma Pöysti nappasi kansainvälisen leffaroolin Hollywood-tähtien rinnalla

Suomalaisnäyttelijän lisäksi elokuvaan on kiinnitetty näyttelijä Putoamisen anatomia -elokuvasta, joka on on Oscar-ehdokas.

Alma Pöysti on kiinnitetty ranskalaisohjaaja Vladimir de Fontenayn tulevaan elokuvaan Sukkwan Island. Kyseessä on ohjaajan ensimmäinen pitkä elokuva sitten vuoden 2017 Mobile Homesin. Asiasta uutisoi Variety.

Kuvaukset alkavat Norjassa lähiviikkoina. Elokuva perustuu amerikkalaisen kirjailijan David Vannin osittaiseen omaelämäkerralliseen kirjaan, joka on osa Legend of a Suicide -teoskokoelmaa. 

Tarinassa seurataan traumatisoituneen nuoren miehen matkaa villille ja eristyksissä olevalle saarelle. Miehen toiveissa on korjata välit isäänsä. Kymmenen vuotta ennen elokuvan tapahtumia he kävivät kauhistuttavan ja elämän mullistavan kokemuksen, joka vaikutti myös heidän suhteeseensa.

Pöystin lisäksi elokuvassa nähdään Swann Arlaud, Ruaridh Mollica ja Woody Norman. Arlaud tähdittää muun muassa Putoamisen anatomia -elokuvaa, joka on Oscar-ehdokkaana. Mollica on puolestaan näytellyt muun muassa elokuvissa Sebastian ja Witness Number 3. Norman on tuttu C’mon C’mon -elokuvasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Alma Pöysti paljastaa Vanity Fairille saaneensa työtarjouksia ulkomailta: "Kansainvälisiä seikkailuja on luvassa"

Swann Arlaud näyttelee Putoamisen anatomia -elokuvassa asianajajaa.

Elokuvan tuottaa ranskalainen Haut et Court yhdessä suomalaisen Aurora Studiosin, Norjalaisen Maipo Filmin, Belgialaisen Versus Productionin ja Iso-Britannialaisen Good Chaosin kanssa.

Pöysti on kerännyt paljon kansainvälistä huomiota pääroolistaan Aki Kaurismäen elokuvassa Kuolleet lehdet.  Hän oli ehdolla Golden Globes -palkintogaalassa parhaan naispääosan palkinnosta kategoriassa komedia- ja musikaalielokuvat.

Seuraa meitä somessa