fbq
Farmi Suomi

Farmilaisten tehtävä herättää ällötystä – joutuivat levittelemään omaa ulostettaan ja erottelemaan tamponit

Farmi-podcastin tuoreessa jaksossa Linnea Vihonen, Wallu Valpio ja Kirsikka Simberg käyvät läpi edellisjakson tapahtumia.

Farmi-podcastissa Linnea Vihonen ja Wallu Valpio ruotivat Farmi Suomen viimeisimpiä käänteitä. Tuoreessa jaksossa Kirsikka Simberg saapuu podcastin vieraaksi. Wallu on jo pudonnut kisasta, mutta Linnea ja Kirsikka jatkavat edelleen farmilla.

Ohjelman yhdeksännessä jaksossa farmilaiset jaettiin renkeihin ja tilallisiin. Jaksossa rengit joutuivat tyhjentämään farmin ulkohuussin ja viemään sen sisällön kottikärryissä odottamaan lopullista paikkaansa pellolla.

– Siitä ei olla puhuttu, että ne rengit joutuivat levittämään meidän omia ulosteita ja tamponeita poimimaan sieltä ulosteesta ja levittämään sen (ulosteen) peltoon. Mun mielestä se oli sairasta, Kirsikka kertaa.

– Paskasta ne perunatkin kasvaa, Wallu kuittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Farmi Suomi Kirsikka Simberg ja Enni Koistinen
Kirsikka järkyttyi tehtävänannosta.

Linnean mukaan ulkohuussista löytyy roskapönttö terveyssiteitä ja tamponeja varten. Kuitenkin Michael Ntima löysin ulosteen seasta tamponin. Linnea toteaa myös, ettei asiaa käsitelty jaksossa millään tapaan.

– Ei käytykään! Siksi mä olen tuonut sen nyt tähän pöytään. Puhutaan siitä, Kirsikka huudahtaa.

– Pehtoori antoi nämä ohjeet, että hevosen lantaa levitetään sinne pellolle, minkä rengit oli kyntänyt. Myös kaikki meidän huussijätökset käytiin kottikärryllä keräämässä, Linnea muistelee.

Michael löysi jätösten seasta tamponin.

Rengit olivat pohtineet, oliko silloinen torppari Miina Äkkijyrkkä ymmärtänyt ohjeet oikein siitä, että myös heidän omat ulosteensa täytyy kärrätä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mä olin silloin silleen, että ei, ei se ole ymmärtänyt oikein. Tuo ei voi pitää paikkaansa, Kirsikka kertoo sanoneensa.

– Kyllä tajuan, että näin se tapahtuu, mutta ajattelin, että ollaan kuvaamassa tv-ohjelmaa. Se tuntui rajulta, hän jatkaa.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa perjantaisin. Farmi-podcast torstaisin Suplassa.

Seuraa meitä somessa