fbq
Farmi Suomi

Sami Jauhojärvi tiputti kovan pelurin Farmi Suomesta: "Olen turhautunut, pettynyt ja surullinen"

Farmi-jaksossa 2.5. kolme kilpailijaa kisasivat jatkostaan maatilalla.

Farmi Suomi -jaksossa 2.5. Wallu Valpio ja Daniel Lehtonen palasivat kisaan mukaan. Juontaja Susanna Laine tiputti uusille tulokkaille yllätyksen.

– Kerrottakoon sen verran, että Daniel ja Wallu kisaavat areenalla kolminkamppailussa sen kanssa, jonka sä nimeät, Susanna sanoi torppari Michael Ntimalle.

– Teidän täytyy ansaita paikkanne farmilla. Teidän täytyy siis kisata areenalla, hän jatkoi.

Michaelilla oli selkeät suunnitelmat siitä, kenet hän nimeäisi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tässä on aika viileänä pysynyt pääkoppa. Tässä huomaa myös, miten kilpailu on suomeksi sanottuna alkanut kovenemaan, Michael sanoi.

Hän kertoo miettineensä päätöstä pitkään siltä kantilta, mikä edistäisi hänen oma pelinsä jatkuvuutta.

– Henkilö, jonka nimeän areenalle, on Sami (Jauhojärvi), Michael kertoi päätöksensä.

Samilla oli hallussaan kultainen porkkana, joka olisi pelastanut hänet nimeämiseltä. Hän ei kuitenkaan käyttänyt sitä. Muut farmilaiset olivat spekuloineet, että Samilla olisi hallussaan porkkana, mutta eivät saaneet siihen varmistusta.

– Musta oli tosi kiva, että Wallu ja Dani joutui kisaamaan automaattisesti, vaikka ei tietenkään… Tai no kyllä mä toivon, että molemmat putoavat, jos olen ihan rehellinen, Kirsikka Simberg kertoi.

– Olen lähes sataprosenttisen varma, että Samilla on kultainen porkkana. Näen tämän hiljaisena hyväksyntänä tälle moskana olemiselle, ettei se nostanut sitä pöydälle. Jos hän olisi nostanut sen, niin joku muu olisi joutunut kisaamaan, ja Sami tietää, että hänellä on parhaat mahdollisuudet pudottaa kaksi uutta kisaajaa, hän lisäsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Farmi Suomi
Wallu Valpio
Sami Jauhojärvi
Danieli Lehtonen
Wallu, Sami ja Daniel joutuivat areenalle taistelemaan jatkostaan Farmilla.

Sami sai valita lajin, jossa kolmikko kisaisi. Hän valitsi tiedon. Sami saapuikin areenalle itseluottamuksen kera aikomuksenaan tiputtaa Wallu pelistä. Wallu puolestaan aikoi taistella jatkostaan.

– Kun areenalle astuttiin, ja liitutaulu oli edessä, olihan se epätoivoinen hetki. Samaan aikaan myös tiesin, kun ollaan Danin kanssa istuskeltu, että ei se tietotaito tuolla älyntasolla hänelläkään varsin korkealla ole, kun puhutaan näistä Farmi-kirjoista, Wallu pohti aikomuksenaan päihittää Daniel.

Kolmikko sai seitsemän tietokysymystä ratkottavakseen, ja se jolla oli vähiten pisteitä, joutui kotimatkalle. Itsevarmoista otteistaan huolimatta Wallu sai vähiten pisteitä.

– Mä jään varmaan Farmi-historian surkeimmaksi tietokilpailijaksi, mutta jonkin näköinen meriitti on kai sekin. Olo on hieman pettynyt, samaan aikaan turhautunut, samaan aikaan tuntuu, jotenkin vähän tyhmältä ja samaan aikaan myös surulliselta. Kädet ylös ja pulinat pois, kisa on ohi, Wallu kertoi.

Wallu ei saanutkaan nimetä uutta torpparia uudessa kirjeessä, vaan toivoa ylimääräistä onnea yhdelle kilpailijalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Farmi Suomi
Wallu Valpio
Wallu joutui luovuttamaan Farmi-puukkonsa toistamiseen.

Wallun entinen liittolainen Linnea Vihonen analysoi pudotusta jälkikäteen.

– Ehkä tämä oli hyvä lopputulos. Mä olen lähentynyt tosi paljon Kirsikan ja Michaelin kanssa. Wallu jo tänään antoi vähän ymmärtää, että vanhat sopimukset olisi voimassa, niin vanhat säännöt ei olisi enää pätenyt. Ollaan eletty eteenpäin ja ehkä ihan hyvä, että Dani palasi, niin ei tule ylimääräistä hässäkkää siitä, Linnea sanoi kameralle.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Seuraa meitä somessa