fbq
Unelmia Italiassa
Ellen Jokikunnas

Ellen Jokikunnaksen terveydentila romahtaa taas: "Olen shokissa"

Unelmia Italiassa -ohjelmassa seurataan Ellenin ja Jarin haaveiden toteutumista.

Unelmia Italiassa -ohjelmassa Ellen Jokikunnas ja hänen Jari-puolisonsa ovat remontoineet kakkoskotiaan Italiassa. Projektia ovat varjostaneet Ellenin selkävaivat ja vaativa leikkaus, josta Ellen on toipunut remontin edetessä. Tuoreessa jaksossa 25.4. selkäkivut yllättävät jälleen Ellenin.

– Mua vähän hermostuttaa. Mä maalasin pääovien sisäpuolisia ovia neljä päivää sitten. Sen jälkeen kolme päivää mulla on mennyt enemmän tai vähemmän pieleen kipujen kanssa, Ellen sanoo.

Hän kertoo maanneensa erinäisissä asennoissa ja joutuneensa syömään särkylääkkeitä. Työt ovat jääneet sikseen.

– Tekis mieli kiroilla, koska vi**ttaa, Ellen summaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän lähtee kohti Suomea. Pitkän, tuskaisen matkan jälkeen Ellen kävi magneettikuvauksissa, joka otettiin samalta alueelta kuin mistä leikkaus suoritettiin.

– Mun neurokirurgi soittaa tänään niistä rintaranganmagneeteista kuvauksista, mutta mun oli pakko varata aika viikonloppuna toisen lääkärin luo. Mä tein jotain kumarassa Italiassa, ja mulla meni luultavasti välilevy ristiselästä, Ellen kertoo.

– Mulla olisi ylihuomenna keikka Naantalissa. Iso keikka, joka on tärkeä ja haluan sen tehdä. Toivon jotain ihme parantumista, että pääsisin tekemään töitä. Menee hermot ja jaksaminen, hän lisää.

Unelmia Italiassa
Ellen Jokikunnas
Ellenin selkäkivut palaavat Italiassa, joten hän palaa Suomeen magneettikuvauksiin.

Ellen soittaa Italiaan Jarille kertoakseen kuulumisia. Jari tiedustelee, miten lääkärissä meni.

– Radiologinainen pyysi mut ohjaamoon, sitten hän näytti mun rintarangasta yhtä magneettikuvaa. Siinä näkyy sellainen alue, mistä hän sanoi, että siinä on ehkä uudelleen kystaa tai joku, jotain massaa, Ellen kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Samalla selvisi, että ongelmien syy on leikkausalueella, ei niinkään välilevyssä, kuten Ellen itse epäili.

– Mä en nyt jaksaisi mitään. Olen shokissa tästä, hän kertoo miehelleen.

Unelmia Italiassa
Jari
Jari jää Italiaan hoitamaan remonttiasioita, kun Ellen palaa Suomeen,

Myös Jari on sillä kannalla, että eivätkö vastoinkäymiset riittäisi jo. Hän on kuitenkin iloinen siitä, että Ellen on päässyt tutkimuksiin.

– Turhauttavaa, mutta samaan aikaan ehkä huojentunut, koska hänellä on kuitenkin ollut kipuja. Löytyy joku syy sille, mikä siellä selässä vaivaa, Jari pohtii.

Ellen kertoo, että toipuminen ensimmäisestä leikkauksesta on ollut pitkä ja tylsä, sillä hän haluaisi riehua ja rempata ja olla superaktiivinen. Elo on ollut hänen mukaansa viimeisen vuoden himmailua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se on ihan sama miten suunnittelee elämäänsä, niin elämä sanoo, että odotapa hetki, näytän uusia juttua, Ellen pohtii.

– Asiat ei sitten menekään niin kuin suunnittelee, hän jatkaa itkuisena.

Unelmia Italiassa torstaisin MTV Katsomo+-palvelussa.

Seuraa meitä somessa