fbq
Unelmia Italiassa, Ellen Jokikunnas, Jari Rask

Adoptiolasta odottavan Ellen Jokikunnaksen Italian-talon remontista tv-sarja: ”Meidän lapsi sitten aikanaan näkee”

Ellen Jokikunnas ja hänen puolisona Jari Rask ostivat vanhan viinitilan Italian Pugliasta keväällä. Rakennus remontoidaan täysin niin ulkoa kuin sisältä, ja projektista nähdään tv-sarja MTV:llä ensi keväänä.

MTV:n mukaan Ellen Jokikunnas ja Jari Rask ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen. Vaikka vuosia kestänyt adoptioprosessi on edelleen kesken, he päättivät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti, ostivat 200 vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta ja aloittivat sen remontoinnin.

Matkassa on ollut monenlaisia mutkia. Ellen on avannut elämänsä käänteitä Instagramissa talon ostamisen jälkeen. Niin italialainen byrokratia, hirmuhelteet, rottaongelmat kuin omat terveyshuoletkin ovat koetelleet matkan varrella. Ellen kertoi kärsineensä pitkään kovista selkä- ja niskakivuista, joiden syyksi osoittautui selkäydinkanavassa oleva kysta.

Rennyn kuvauksissa käynyt Johanna Harlin myöntää: ”Oli sellainen olo, että olin tiellä”

Kuitenkin myös remontti on edistynyt, ja idylliset puitteet ovat hurmanneet.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– 25 vuoden aikana olen ehtinyt tehdä monenlaisia tv-ohjelmia, mutta en koskaan mitään näin henkilökohtaista ja samalla pelottavaa, Ellen kuvailee sarjan kuvauksia Instagram-tilillään. 

– Me ollaan hypätty elämämme isoimpaan seikkailuun, jonka toivoisimme inspiroivan myös muita tekemään rohkeita ratkaisuja ja elämään oman näköistä elämää. Teemme tätä ohjelmaa myös siksi, että haluamme että meidän lapsi sitten aikanaan näkee mitä kaikkea tapahtui juuri ennen kuin meistä tuli perhe, hän kirjoittaa.

Ellen on kertonut julkisuudessa avoimesti parin lapsettomuudesta ja adoptioprosessista, joka on kestänyt jo vuosia. Koronapandemia viivästytti asiaa entisestään.

Unelmia Italiassa keväällä 2024 MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa