fbq
Unelmahäät

Unelmahäät-parin suhde hämmentää: ”Miten te oikein haluatte olla toistenne kanssa?”

Elli ja Eero sanovat toisilleen tahdon 25. maaliskuuta nähtävässä Unelmahäät-jaksossa. Pari kertoo herättävänsä kummastusta lähipiirissään.

Unelmahäät-ohjelmassa maanantaina 25. maaliskuuta seurataan Eeron ja Ellin matkaa alttarille Kangasalla.

Pari kertoo olevansa usein napit vastakkain, sillä molemmat ovat niin itsepäisiä.

– Kaikki vähän ihmettelee, että miten te oikein haluatte olla toistenne kanssa. Se näyttää ulkopuolelle siltä, että olemme aina sarvet vastakkain, Elli kertoo.

Eeron mukaan itsepäisyys on käännetty hyväksi asiaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Siitä on tullut hauska juttu, että kumpikaan ei anna periksi. Sitten lopulta molemmat pyytää anteeksi, vaikka se olisi selkeästi toisen syy, Eero vinkkaa.

Lapsiperheen arki sujuu tarkoin määritellyllä työnjaolla. Eero ei pese pyykkiä, koska hän ei osaa.

– Sitten mä imuroin. Siivoan aina keittiön, koska mun mielestä Elli ei osaa siivota keittiötä, Eero paljastaa.

– Kyllähän tätä pyykkivuorta kertyy, kun on viisi henkeä. Kyllähän tämä silleen 80-prosenttisesti mulle jää, kun teen näitä Eeron työpäivän aikana, Elli sanoo.

Eeron suolistosairaus oireilee ajoittain, ja pahimmillaan sekoittaa perheen arkirytmin sekä vaikeuttaa miehen elämää. Eeron veli on usein apuna töiden saralla pahimpien oireiden iskiessä päälle.

Unelmahäissä poikkeuksellinen tilanne – häät siirretään sulhasen joutuessa sairaalaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kun pari tapasi, Elli oli vielä toisessa parisuhteessa. Kaksikko näki toisiaan yhä useammin ja piti yhteyttä viestien välityksellä. Eräiden juhlien jälkeen pari päätyi Ellin luokse.

– Mentiin tavallaan maaliin asti, Eero naurahtaa.

– Kun pääsi pussaamaan ja tollain, niin se oli se viimeinen naula arkkuun niin sanotusti. Sitten tiesi varmasti, ettei voi sen toisen kanssa jatkaa. Heti seuraavana päivänä puhuin eksän kanssa, Elli kertoo.

Elli erosi keskustelun aikana edellisestä kumppanistaan. Tämän jälkeen suhde Eeron kanssa eteni pikavauhtia, ja viikon jälkeen he asuivat saman katon alla.

– Olin iloinen, mutta tavallaan oli huono fiilis, että miten se tapahtui. Olisi pitänyt ensin kunnolla erota edellisestä ja sitten vasta aloittaa uusi, Elli pohtii.

– Pitkään kuitenkin pidättelin niitä tunteita, niin tavallaan oli helpottavaa, että pystyi olemaan sitten niiden tunteiden kanssa, eikä tarvinnut enää peitellä niitä, hän jatkaa.

Unelmahäät maanantaisin TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa