fbq
Unelmahäät

Unelmahäät-Elli pani morsiusmekkonsa myyntiin - parilla tiukkoja maksuvaikeuksia

Sahalahtelaisparin morsian on varaton ja sulhasella ulosottoja. Häiden tarjoiluista heillä oli jäänyt piikki pystyyn.

Unelmahäät-realitysarjassa viime viikon maanantaina (25.3) nähty Elli kaupustelee hääasuaan Facebookissa. Hän ja sulhanen Eero ovat kärsineet maksuvaikeuksista.

Elli on ilmoittanut hienon pukunsa myyntiin Facebookissa. Tampereen alueen naisten vaatteita myyvän ryhmän ilmoituksessa Ellin oikea nimi sekä Unelmahäiden jaksosta tuttuja maisemia, kasvoja - ja tietysti se hääpuku.

Osassa kuvista kasvot on piilotettu, osassa ei, joten myyjäpariskunnan tunnistaa vaivattomasti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

"Menee eri kokoisille morsiamille..."

Ellin käyttämä Ema Bride -mekko on norsunluun ja samppanjan sävyinen, ja hän ilmoittaa, että sitä on pidetty vain kerran. Hän on siis itse ostanut sen uutena. Nyt kuitenkaan hän ei aio säilyttää häämekkoa aarteena tuleville sukupolville, vaan sen saa ostaa 600 eurolla.

Ellin myyntiin pistämä mekko on näyttävä ja perinteinen, ja se jättää käsivarret paljaiksi.

Kätevät nyörit mahdollistavat mekon muokkauksen joustavasti.

- Menee hieman eri kokoisille morsiamille, itse olen kokoa M/L, Elli kertoo.

Hän myös kertoo, että mekkoa ei ole pesty, mikä on jo huomioitu mukana kuudensadan euron hintapyynnössä. Hääpukua on säilytetty kaupan kuitupussissa, ja sovittaminen on mahdollista parin kotona Sahalahdella.

Taloushuolet painavat

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ellin ja Eeron rahapula on johtanut parin ulosottoviraston asiakkaiksi. Eerolla on laskuja ulosotossa, ja Elli on joidenkin vastuidensa kohdalla todettu varattomaksi.

Eero kertoi aiemmin Seiskalle olleensa pitkään sairaana, mikä näkyi ohjelmassakin. Tämä on osaltaan ollut vaikeuttamassa viime vuoden syyskuussa naimisiin menneen parin taloutta ja arkea.

Myös Unelmahäiden tarjoiluja oli jäänyt parilta maksamatta.

Seiska paljastaa: Unelmahäiden tarjoilut jätettiin maksamatta – näin tuore aviopari selittää

Unelmahäät nähdään TV5:llä maanantaisin kello 21, lisäksi jaksoja on nähtävissä Discovery+:ssa, josta myös 25.3. esitetty Ellin ja Eeron jakso löytyy.