fbq

Jennika Vikman saa kuulla vertailuja siskoonsa Erikaan – ”Alkuun se ärsytti, mutta…”

Tähdet, tähdet -kilpailija Jennika Vikman haluaa olla yksinkertaisesti viihdyttäjä.

Tähdet, tähdet -kisaan osallistuva Jennika Vikman on tähänastisella urallaan muun muassa toiminut Dannyn taustalaulajana ja musikaalinäyttelijänä Esakallion kesäteatterissa. Hän kisaa Tähdet, tähdet -kaudella muun muassa Helena Lindgreniä, Teemu Roivaista, Riku Niemistä ja Kake Randelinia vastaan.

Tällä hetkellä Jennika opiskelee medianomiksi. 

– En ole aloittanut vielä erikoistumista, mutta haaveenani on suuntautua käsikirjoittajaksi. Lisäksi teen paljon humoristisia sketsejä sosiaaliseen mediaan, Jennika kertoo noin 40 000 seuraajaa omaavasta Tiktok-tilistään.

– En halua välttämättä leimautua vain laulajaksi tai influensseriksi, vaan minulla on halu tehdä todella laajasti monenlaista viihdettä. Olen yksinkertaisesti viihdyttäjä, Jennika linjaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Riku Nieminen pohti osallistumistaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan – ”Haluanko varmasti paljastaa itsestäni näin paljon?”

Myös Jennikan sisko Erika Vikman teki vuosikausia yhteistyötä Dannyn kanssa, eikä Jennika ole välttynyt muutenkaan vertailuilta siskoonsa.

– Alkuun se ärsytti, mutta sittemmin olen kääntänyt sen voimavaraksi. Olen saanut tilaa toteuttaa juttuja omana itsenäni. Sen takia lähdin mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmaankin, Jennika kertoo.

– Kun minulla on tämä intohimo olla viihdyttäjä, niin en olisi millään voinut kieltäytyä mahdollisuudesta viedä uraani eteenpäin. Mummona kiikkustuolissa olisi vain harmittanut, jos olisin kieltäytynyt. Minusta ei ole myöskään keretty vielä luomaan selkeää mielikuvaa, ja ohjelma on hyvä tapa esitellä itseni suurelle yleisölle, Jennika uskoo. 

Tähdet, tähdet alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 7.4.

Seuraa meitä somessa