fbq
Jakso 1 Diili

Ennakosuosikille potkut Diilissä: "Vietiin matto jalkojen alta"

Diilissä nähtiin yllätyspudotus.

Diilissä joukkueiden tehtävänä oli konseptoida, markkinoida ja ohjata live-taukoliikuntatreenit. Osallistujia tuli olla sekä paikan päällä että videoyhteyden päässä. Voittajajoukkue oli se, joka sai enemmän henkilöstöä osallistumaan taukoliikuntahetkeen ja osallistujilta paremman arvosanan.

Elias ”Mäksä” Mäkinen halusi ottaa Tarmon projektinjohtajuuden, koska edellisessä tehtävässä pesti meni täysin vihkoon. Hän suunnitteli Miki Puikkosen ja Niklas Nukarin kanssa helposti lähestyttävän kolmen tavallisen miehen taukojumpan.

Miehet saivat ihmisiä mukaan sankoin joukoin, ja arviot olivat ylistäviä hauskasta treenituokiosta. He olivat jo ennen johtoryhmää voitonvarmoja.

– Best of the best -fiilis, Elias hehkutti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Harvoin on ollut näin kevyt fiilis lähteä johtoryhmään, hän intoili.

Neuvonantaja Toni Lähde kehui heidän suoritustaan myös johtoryhmässä.

– Se, mikä tässä oli kaikista parasta, oli se, että teillä oli niin selvä konsepti, että he osti sen itse. Te elitte ja hengititte sitä. Se on kaikista tärkeintä. Koska ette te pysty myymään mitään muille, ellette usko siihen itse, ja te uskoitte.

Myös Jaajo Linnomaa oli vaikuttunut miesten heittäytymisestä. Kun tuloksia alettiin summata, kävi kuitenkin ilmi, että vaikka naisten Liidi-joukkueella oli livenä jumppaajia paikalla vain vähän, he saivat paljon osallistujia videoyhteydellä, ja heidän kokonaisosallistujamääränsä oli Tarmoa suurempi.

Diili-miehet vetävät hilpeän jumppashow’n: ”Tulee mieleen Housut pois -elokuva”

Koska palautteiden perusteella tilanteen katsottiin olleen tasan, Liidi voitti kisan hieman omaksikin yllätyksekseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 – Vähän yllätystappio tuli. Johtoryhmässäkin tuli aika vahvasti sellainen fiilis, että me oltais aika vahvoilla tossa tehtävässä, mutta viimeisellä sekunnilla käytännössä vietiin matto jalkojen alta, Elias kommentoi.

Mieskolmikon piti nimetä, kenen pitäisi lähteä kisasta heidän mielestään. Miki ja Niklas nimesivät toisensa, mutta Elias nimesi projektinjohtajana itsensä, sillä kaikki tekivät hänen mielestään huippusuoritukset.

– Vau, se olikin ensimmäistä kertaa, kun joku ottaa tällä kaudella vähän vastuuta, Jaajo kehaisi.

Hän kuvaili Eliasta kullatuksi timantiksi, jossa on rosoiset reunat, koska kokemusta ei ole vielä kovin paljon.

– Susta tulee oikeasti jotain mahtavaa ja suurta. Mutta tää matka loppuu tänään sun kohdalta, Jaajo määräsi.

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa.

 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa