fbq
Diili-johtoryhmä, promo

”Olin ihan helvetin nolona” – karmea munaus Diilissä toi potkut kahdelle kilpailijalle

Johtoryhmä jyrähti Diili-kilpailijoiden pohjanoteerauksesta.

Diilin uusimmassa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli järjestää pregame-tapahtuma jalkapallo-otteluun. Tapahtuma meni täysin penkin alle kummaltakin joukkueelta. Kumpikaan tiimeistä ei saanut juuri yleisöä paikalle, ja pienissäkin asioissa tyrittiin.

Johtoryhmässä käytiin läpi, miksi tehtävä onnistui niin huonosti. Liidin projektinjohtaja Elias Mäkinen kertoi, että he luottivat yleisön houkuttelemisessa sosiaalisen median voimaan, mikä hermostutti Jaajo Linnonmaan. Hän muistutti, että se on nähty jo aiemmissa tehtävissä, ettei somen avulla saa muutamassa tunnissa mitään aikaan.

– Toi on laiskuutta! Siis mielikuvituksen puutetta, hän jyrisi.

Tarmo sai moitteita siitä, että Miki Puikkonen oli ainoa, joka teki jotakin järkevää tapahtuman eteen. Salme Kokon ja Marjut Herrasen panos kadulla yleisön houkuttelemiseksi ei neuvonantaja Amel Gailya vakuuttanut.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se näyttää ihan kauhealta. Ihmisiä on tulossa tapahtumaan, ja te seisotte siinä ja näpräätte kännykkää, hän moitti.

Diili-kilpailijat mokaavat tehtävän supernololla tavalla: ”Tulee verilöyly”

Seuraavaksi tulee pyyhkeitä siitä, ettei Liidissä kukaan joukkueesta ei ollut ottamassa vastaan artistivierasta Keiraa. Lopulta lavanrakentajat hoitivat homman.

– Heitä hävetti niin paljon, että he hoitivat artistin vastaanottamisen, neuvonantaja Toni Lähde tylytti.

Elias väitti käyneensä useampaan kertaan varmistamassa, että artistilla oli kaikki hyvin, mutta Toni lyttäsi hänet täysin ja arvioi, ettei Elias tiennyt mistään mitään, koska lavanrakentajat joutuivat muistuttelemaan häntä muistakin asioista.

– Mä olin ihan helvetin nolona siellä. Mä halusin lähteä monta kertaa pois. Se oli ihan kauheeta katsottavaa. Samaan aikaan kun mua harmitti ja meni melkein pata jumiin ihan kunnolla, niin myös säälitti sun puolesta, Toni myönsi Eliakselle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kilpailijat närkästyivät Diili-voittajan liian pienestä liksasta: ”Kuka sinne viittii viiden tonnin palkalla mennä?”

Keiran esiintymistä jouduttiin lykkäämään, koska yleisöä ei saapunut paikalle.

– Se oli semmonen olo, että oot paskavuoressa, ja sulla on pilli, ja just kun saat happea, niin tulee uusi läjä päälle, Niklas Nukari kuvaili suoritusta.

Tarmo teki enemmän myyntiä, mutta heidän myyntituottonsa koostui lipuista ja huutokauppatuotteista, joita ei laskettu mukaan, jolloin kahdesta huonosta myyntituloksesta vähemmän huonon teki Liidi.

Koska jo etukäteen ilmoitettiin, että hävinneen joukkueen projektinjohtaja saa potkut, Joseph ”Jose” Youssef joutui lähtemään.

Jaajo antoi potkut lisäksi Marjutille. Hän kertoi olleensa alussa vakuuttunut Marjutin osaamisesta, mutta ei ollut mielestään nähnyt selkeää johtamista ja tarpeeksi vakuuttavaa toimintaa kisan aikana.

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Josen ja Marjutin oli aika lähteä.

Seuraa meitä somessa