fbq
Kilpailijat, promo

Tällainen on Diili-Niklas kulissien takana – seurustelee ex-missin kanssa

Niklas Nukari on kotkalainen konsernijohtaja, jonka edesottamukset Diilissä ovat herättäneet tunteita.

Suorapuheinen Niklas Nukari on herättänyt niin ihastusta kuin vihastusta Diilissä. Toisaalta hän on siivittänyt joukkueensa voittoon monessa tehtävässä, mutta hänen dominoiva tyylinsä on saanut jotkut kanssakilpailijoista kavahtamaan.

Niklas perusti ensimmäisen autoalan yrityksensä ollessaan 16-vuotias. Sen jälkeen hän on perustanut kahdeksan eri yritystä ja toiminut toimitusjohtajana sekä hallituksen jäsenenä kymmenissä yrityksissä. Johtajana hän kertoo antavansa paljon vapauksia.

– Haluan, että ihmiset loistavat omassa roolissaan. Olen saanut palautetta siitä, että firmassani ei koskaan mikromanageerata. Annetaan kaikkien vapaasti luoda. Kunhan kantaa vastuun omista tekemisistään, niin se riittää. Ja vaikka menisi pieleen, niin kantaa siinäkin hetkessä vastuun. Siitä minä tykkään. Kaikkien pitää uskaltaa päättää ja pitää uskaltaa olla oma itsensä. Silloin siihen ei ole tarvetta puuttua millään tavalla, hän linjaa.

Niklaksen mielestä hänen todellinen luonteensa ei Diilissä välity.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olen aika pehmeiden arvojen tyyppi. Omassa johtamisessani olen aina mennyt se edellä, että kunhan kaikilla ihmisillä on hyvä olla siinä ympärillä, niin silloin saadaan hyviä tuloksia aikaan.

Diili-Niklas paljastaa välien selvittelyn kuvausten jälkeen: "Olen soitellut ja pahoitellut"

Diiliin Niklas halusi lähteä mukaan, sillä hänellä oli työtilanteessa siihen sopiva hetki ja hän halusi myös työskennellä muiden johtavassa asemassa olevien kanssa, toisin kuin omalla urallaan. Ohjelmaan hakiessaan hän ei kuitenkaan osannut ajatella, että se tulee juuri keskustelua herättämään. Julkisuus onkin tullut hänelle yllätyksenä.

– Olen tuntenut itseni sirkuspelleksi. Monenlaista kommenttia tulee, ja herätän monenlaisia tunteita. Olen saanut nimettömiä sähköposteja joka jakson jälkeen, kuten sellaista, että haluaisin nylkeä sinut samalla tavalla kuin ne fasaanit. 99 prosenttia palautteesta on ollut kuitenkin positiivista. Se on ollut rohkaisevaa. Pelkäsin jopa pahempaa, kun olen katsonut jaksoja, että kuinka pahasti ihmiset loukkaantuvat, Niklas kertoo.

Toni Lähde kyykyttää Diili-joukkuetta: "Toi leikki vois loppua jo"

Hän osasi odottaa, että näkyvyyttä tulee, mutta ei olisi uskonut, että hän itse on niin paljon puheenaiheena.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tuntuu, että monessa jaksossa pääaihe on se, mitä minä olen tehnyt ja sanonut tai jättänyt tekemättä. Aiheet ovat pyörineet sen ympärillä, eikä niinkään sen olennaisen asian.

Niklas kiistää, että hän olisi hakenut Diiliin osallistumalla julkisuutta, päinvastoin.

– Julkisuus ei ole ollut päämäärä. Puolisoni on ex-missi, eikä hän halua millään tavalla, että tullaan näkyviin, hän paljastaa.

Niklas on parisuhteessa Miss Suomi -kisoista tutun Carita Torosen (omaa sukua Pesonen) kanssa.

Mies kertoo haluavansa erotella tarkkaan työminän ja henkilökohtaisen minän.

– Yrityspuolella minun pitää olla näkyvillä, ja sitten on yksityinen minä, josta ei kukaan tiedä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diilin jälkeen hän kaavailee pysyvänsä tiukasti poissa julkisuudesta.

– Totta kai, jos on jotain mielenkiintoisia ohjelmia, niin ihan sen ohjelman takia voisi ehkä osallistua. Mutta pitäisi pohtia tarkkaan, haluaako sen näkyvyyden takia lähteä mukaan.

Diili Nelosella ja Ruudussa maanantaisin.

Seuraa meitä somessa