fbq

Diili-Niklas paljastaa välien selvittelyn kuvausten jälkeen: "Olen soitellut ja pahoitellut"

Diili-kauden väriläiskä on ollut kotkalainen konsernijohtaja Niklas Nukari, joka on erittäin kova kilpailija mutta aiheuttanut suorasukaisuudellaan myös konflikteja.

Niklas Nukarilla on vahvat näkemykset asioista, eikä hän pelkää tuoda niitä julki. Diilissä on tullut esiin, että oli tehtävissä projektinjohtajana kuka tahansa, Niklas alkaa aina johtaa. Hän täräyttää mielipiteensä niin suoraan, etteivät kilpakumppanit aina oikein uskalla kertoa omia ajatuksiaan.

Niklas myöntää Katson haastattelussa olevansa äkkipikainen ja suorasukainen tyyppi, ja hän halusi olla Diilissäkin oma itsensä.

– En säästellyt mitään kameroiden ulkopuolelle, mikä tuppasi olemaan suurimmalla osalla porukasta tapana. Sitten he illalla spekuloivat niitä asioita saunanlauteilla tai ruokapöydässä. Minulla on vähän sellainen tapa, että asiat käydään saman tien läpi, hän tuumaa.

Hänen mielestään muut kilpailijat eivät usein näyttäneet aitoja tuntemuksiaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Muista huomasi sen, että haluttiin näytellä. En sitä itse oikein ymmärtänyt. Itse olin semmoinen kuin olen, totta kai vähän ylikorostuen ja pilke silmäkulmassa, ja sehän ei ohjelmassa aina välity, että jotkut jutut heitin puoliksi vitsillä.

Monet kilpakumppaneista arastelivat Niklaksen vastustamista, sillä hän on niin dominoiva, ehkä joidenkin mielestä jopa pelottava persoona.

– Kyllä minä sen jollakin tavalla allekirjoitan. Jos on tasavertaisena henkilönä, eikä uskalla omaa mielipidettään sanoa, niin varmaan silloin on jonkinlainen pelote olemassa. Mutta se, että onko se pelote itse rakennettu pään sisälle, niin todennäköisesti joo, eikä se ole niinkään minun aiheuttamaani, Niklas analysoi.

Diili-johtoryhmältä katkera paljastus: ”Pudotimme väärän ihmisen”

Niklaksen joukkuekavereita ovat tällä hetkellä Sandra, Aini, Marjut ja Jussi.

Niklas ottaa esimerkiksi Marjut Herrasen, jonka kanssa hän ei vaikuttanut tulevan kovin hyvin toimeen. Uusimmassa tv:ssä nähdyssä jaksossa välit kärjistyvät.

– Kyllä minulla ja Marjutilla oli konflikti. Ei ehkä niin raju, miltä se näyttää tv:ssä, mutta kyllähän me väittelimme asioista. Marjutin suhtautuminen siihen tehtävään oli se, että Niklaksen ideat eivät mene läpi. Arvata saattaa, että se herättää tällaisessa tulisieluisessa ihmisessä vastareaktion. Se vei myös minun toimintani vähän huonolle ja lapsellisellekin tasolle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diili-kilpailijat ottavat tulisesti yhteen: "Nyt mennään liian pitkälle!"

Niklaksessa on nähty kuitenkin kehitystä. Hän kertoo oivaltaneensa Diilistä isoja asioita. Hän oppi kuuntelemaan muita aiempaa paremmin ja kunnioittamaan muiden ammatillista osaamista. Hän myöntää pitäneensä esimerkiksi Christopher ”Crisu” Hokkasta aluksi pehmeänä kaverina, joka jää tehtävissä muiden jalkoihin.

– Sitten huomasin sen, että kun vähän pidempään kuuntelee toisia ja ottaa omasta vauhdista puolet pois, niin kaikista löytyy superhyvä puoli. Vaikka alussa meillä oli Crisun kanssa vähän vastakkainasettelua, niin lopussa oltiin jo hyviä kavereita.

Sama juttu kävi lopulta myös Marjutin kanssa.

– Olen jälkikäteen hänelle soitellut ja pahoitellut, että ei ollut järkevää jossakin kohdassa sanoa tietyllä tavalla. Vaikkei olla ihmisinä semmoisia, että oltaisiin parhaita kavereita arjessa, mutta tuli ammatillinen kunnioitus toista kohtaan ja näki toisen hyvät puolet.

– Joukkuekin pystyi paremmin pärjäämään, kun halusi itse kuunnella, mitä niillä muilla on aidosti sanottavaa ennen kuin edes tuon oman näkemykseni esiin. Se oli silmiä avaavaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jotkut kilpailijoista ovat antaneet ohjelmassa kitkeriä kommentteja Niklaksesta. Hän myöntää, ettei se ole tuntunut hyvältä, mutta hän on ottanut kritiikin vastaan.

– Moni on pahoittanut mielensä tai saattanut loukkaantua. Eivät ole arvostaneet sitä tapaa, millä olen toiminut, niin pistäähän se miettimään. Kun olen katsonut ohjelmaa jälkikäteen, mietin että miksi olen toiminut noin ja olisinko voinut tehdä jotakin toisella tavalla. Harmittaa, että olen tietyllä tavalla sanonut tietyissä tilanteissa. Ihan aiheesta olen saanut jupinaa ja kommentteja itsestäni.

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa.

 

Seuraa meitä somessa