fbq
20230216 HELSINKI. CLARION. Diili-pressi. Toni Lähde. KUVA: ATTE KAJOVA

Diili-johtoryhmältä katkera paljastus: ”Pudotimme väärän ihmisen”

Diili-neuvonantaja Toni Lähde kertoo Diili-podcastissa, että yhden kilpailijan potkut jäivät kaivelemaan.

Diili-podcastin uusimmassa jaksossa haastattelussa oleva neuvonantaja Toni Lähde myöntää, että johtoryhmä teki eräässä jaksossa virhearvion.

Kauppakeskustehtävän päätteeksi potkut annettiin toisen joukkueen projektinjohtajana toimineelle Essi Paltamaalle. Tämä oli Toni Lähteen mukaan iso moka jälkeenpäin ajateltuna.

– Essi on mun mielestä, kun laitat kaikki kaudet yhteen, niin Essi olis silti all starsissa. En mä tiedä, miten toi vääryys tapahtui. Vaikea palata siihen hetkeen, mutta se harmittaa.

Toni kertoo podcastissa, että hän on joskus Jaajo Linnonmaan kanssa eri mieltä siitä, kuka pitäisi pudottaa kisasta, mutta kuitenkin keskustelun päätteeksi he päätyvät aina samaan lopputulokseen. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diili-kilpailijat ottavat tulisesti yhteen: "Nyt mennään liian pitkälle!"

Essi sai potkut Diilin neljännessä jaksossa.

Samassa podcast-jaksossa haastatellaan myös Jaajoa, joka kertoo, että useimmiten he päätyvät antamaan potkut sille henkilölle, jota Toni suosittelee, koska hän on ollut paikan päällä tehtävien aikana.

– Totta kai meillä on Tonin kanssa ollut jälkeen päin niin, että jollekin on annettu potkut, ja joku on kävellyt ulos sieltä johtoryhmästä, niin me ollaan molemmat sanottu samaan aikaan, että ”vittu me tehtiin nyt kyllä ihan väärä valinta”. Sillä sekunnilla, kun ovi menee kiinni, Jaajo paljastaa.

Hän pitää itsekin käsittämättömänä sitä, että ensin asiaa on jumpattu johtoryhmässä puoli tuntia, mutta samalla sekunnilla, kun hän näyttää sormea potkut saaneelle, se tuntuu väärältä valinnalta.

– Että miten me voidaan oikeasti olla näin huonoja? Mutta kyllä me sit onnistutaan aina jotenkin taputtelemaan toisiamme selkään ja pääsemään siitä tilanteesta yli, että ehkä tämä oli meant to be (tarkoitettu näin).

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Diili-podcast maanantaisin Suplassa ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa