fbq

Diili-miehet vetävät hilpeän jumppashow’n: ”Tulee mieleen Housut pois -elokuva”

Diilissä miehet pääsevät samaan joukkueeseen, ja homma lähtee heti laukalle.

Diilin seuraavassa jaksossa joukkueiden tehtävänä on konseptoida, markkinoida ja ohjata live-taukoliikuntatreenit. Jakso esitetään Nelosella maanantaina 18. maaliskuuta, ja se on jo katsottavissa Ruutu+:ssa. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu.

Taukojumpassa osallistujia tulee olla sekä paikan päällä että videoyhteyden päässä. Voittajajoukkue on se, joka saa enemmän henkilöstöä osallistumaan taukoliikuntahetkeen ja saa osallistujilta paremman arvosanan.

Joukkueet jaetaan uusiksi miesten ja naisten joukkueisiin. Elias ”Mäksä” Mäkinen haluaa ottaa Tarmon projektinjohtajuuden, koska edellisessä tehtävässä pesti meni täysin vihkoon. Hän suunnittelee Miki Puikkosen ja Niklas Nukarin kanssa jumpan, joka on rauhallinen ja helposti lähestyttävä.

Niklas ehdottaa jumpalle nimeksi Kolmen miehen taukojumppa. Yksi ehdotuksista on myös Kolmen miehen keppijumppa, mikä saa kaikki repeämään neuvonantaja Toni Lähdettä myöten nauruun. Myös nimi Kolmen kepin miesjumppa näkee päivänvalon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kyllä tää oli tämän Diili-kauden paras suunnittelusessio ainakin tän rentouden ja hauskuuden puolesta. En ole tainnut nauraa noin paljoa. Ihan mahtava meininki kundeilla, Toni Lähde myhäilee.

Niklas haluaa korostaa sitä, että he ovat itsekin tavallisia ihmisiä ja siten helposti lähestyttäviä.

– Kolmen pikkuisen pullukkaa miestä vetää jumpan ja anna itsellesi tauko. Silloin se kynnys on matala, et koe minkäänlaista häpeää liittyä mukaan siihen jumppaan, hän tuumaa.

He saavat houkuteltua hyvin ihmisiä konttorilta mukaan jumppaan. Samaan aikaan Amel Gaily arvioi, että naisten jumppatuokiossa on väkeä vaatimattomasti, ja potentiaalia olisi ollut saada moninkertaisesti enemmän porukkaa paikalle, jos heitä olisi lähestytty aktiivisemmin.

Diilistä pudonnut Jose kritisoi täysin mahdotonta tehtävää – paljastaa, mitä häneltä kysyttiin kulissien takana

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johtoryhmässä tiimien suorituksia puidaan kriittisesti. Jaajo Linnonmaan mielestä miesten taukojumpan konsepti jäi hieman epämääräiseksi, mutta lähestymistapa oli kiinnostava.

– Kolmen tavallisen jätkän taukojumppa. Mulla tulee mieleen tästä Housut pois -elokuva. Full monty. Tietämättä teidän tanssitaustaa. Se herättää mun mielenkiinnon, ja mulle tulee itselle ajatus, että mä haluan nähdä tän show’n, hän sanoo.

– Ne jotka oli paikan päällä, ne tulee muistamaan tän pitkään, Amel arvelee.

Diili Nelosella ja Ruudussa maanantaisin.

Seuraa meitä somessa