fbq

Veronica Verho otti uuden tatuoinnin – erikoinen valinta

Veronican kroppaa koristavat lukuisat hauskat ja persoonalliset tatuoinnit.

Juontaja ja somevaikuttaja Veronica Verho, 27, on ottanut jälleen uuden tatuoinnin.

Veronican käsivarret ovat täynnä näyttäviä, perinteiseen tapaan tehtyjä kuvia, ja koristaapa häneen säärtään esimerkiksi muotokuva rakkaasta Matti-mäyräkoirasta.

Veronica kertoi uudesta tatuoinnistaan Instagram-tarinoissaan keskiviikkona (7.2.) ollessaan matkalla tatuointistudiolle. Hän myöntää kuvaamallaan videolla, ettei ole hirveän innoissaan tulevasta koitoksesta.

– Viimeiset viisi kertaa, kun olen kävellyt tämän saman matkan, olen ajatellut, että tämä on se viimeinen kerta. Kipukynnykseni on nykyään niin surkea, että se vain sattuu niin paljon, hän kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tämä on jotenkin nurinkurista, koska samaan aikaan eilen mietin tätä asiaa, ja mietin, että kun menen sinne studiolle, pitäisikö minun varata heti uusi aika. Minkä takia?

Veronica Verho joutui sairaalaan Balilla

Salaattikulho pohkeessa

Ennen tatuoiminsta Veronica kiittelee itseään ja tatuoijaansa siitä, että uusi kuva on päätetty tehdä pohjeekseen eikä sisähauikseen. Hän myöntää, että hänellä on edelleen hirveät muistot edellisestä sisähauikseen tehdystä tatuoinnista. Muffinsin ja donitsin kuvat tehtiin kolmessa osassa, koska Veronican kipukynnys ei riittänyt. Kehon eri osat ovat herkempiä kuin toiset, jolloin myös tatuoimisen aiheuttama kipu voi vaihdella radikaalisti paikasta riippuen.

Pohje oli kaikeksi onneksi siedettävä kohta tatuoinnille.

– Tää ei ollu yhtään paha. Ja maailman parasta tässä on se et Jussi on nopein ja taitavin! Veronica kehuu tatuointitaiteilijaansa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavaksi Veronica esittelee uutta tatuointiaan. Pohjetta koristamaan on ilmestynyt persoonallinen kuva kulhollisesta tulista som tam -papaijasalaattia, joka on tuttu ruokalaji kaakkois-aasialaisen keittiön ystäville. Vastaavanlaista hauskaa papaijasalaattitatskaa tuskin löytyy monen ihmisen iholta.

– Miten hiano!! itsekin Kaakkois-Aasiassa reissannut Veronica iloitsee.

Balilla sairastuneelta Veronica Verholta erikoinen päivitys: ”Sataispa räntää”

Nälkä kasvaa syödessä

Lähdettyään studiolta Veronica myöntää, että som tam -tatuointi saattoi sytyttää hänessä pienne kipinän ottaa lisää kuvia koristamaan kehoaan.

Hän on nimittäin varmasti palaamassa saman tatuoijan neulan alle uudelleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Oli niin mukava kokemus, että ihan vahingossa varasin kolme uutta aikaa. Hups! sometähti naurahtaa.

Tällaista sisältöä Veronica Verho jakaa unelmalomalta - ex-rakkaalla tärkeä rooli

Som tam jakaa ruokalajina mielipiteitä, sillä monelle thaimaalainen papaijasalaatti voi olla aivan liian tulista.