fbq

Veronica Verho ja Juhani Koskinen laittoivat ökykotinsa myyntiin – hintapyyntö hengästyttää!

Pariskunta ehti asua helsinkiläiskodissaan hieman yli kolme vuotta.

Juontaja Veronica Verho, 27, ja Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu Juhani Koskinen, 37, ovat laittaneet erokotinsa myyntiin.

Pariskunta ilmoitti yllättävästä erostaan viime kuussa ja nyt heidän yhteinen kotinsa Helsingin Punavuoressa on laitettu myyntiin. Koti ilmestyi Etuovi.com -sivustolle maanantaina (26.2.).

Veronica Verho ja Juhani Koskinen: Shokkiero!

Asuntoilmoitus paljastaa, että Veronican ja Juhanin kaupan olevasta kodista löytyy yhteensä kolme makuuhuonetta sekä avokeittiö. Tämän lisäksi asunnossa on erikseen kylpyhuone, vessa, vaatehuone ja kodinhoitohuone.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Neliöitä on yhteensä 86.

Jo vuonna 1891 rakennetun kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva koti on ilmoituksen mukaan muuttovalmis. Tämä tarkoittaa sitä, että ex-pariskunta on mahdollisesti muuttanut jo pois asunnostaan.

Eronnut Juhani Koskinen otti yllättävän ystävänpäivätatuoinnin – kuva

Asuntoilmoituksessa kerrotaan myös kodissa tehdystä keittiöremontista. Veronica kertoikin remonttipuuhistaan viime kesänä. Keittiö laitettiin uuteen uskoon sillä välin, kun hän oli työmatkalla Espanjassa.

Myynti-ilmoituksen kuvissa keittiön kaapistot hehkuvat kauniin greigen sävyissä. Huoneen katseenvangitsijana toimii massiivinen lautapöytä.

Olohuoneen marjapuuron värinen sohva toimii puolestaan suloisena väripilkkuna valkoista lautalattiaa vasten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica Verhon ankea paluu Balilta - sai haukut, rusketus rapisee ja jetlag painaa

Ex-parin entinen makuuhuone yllättää hauskalla pohjallaan. Salvian vihreä tehosteseinä on myös mukavan erilainen ratkaisu muuten vaaleassa kodissa.

Yksi kodin ainutlaatuisimmista yksityiskohdista on kylpyhuoneeseen ja vessaan asennettu marokkolaistyylinen laattalattia.

Kaunis koti huokuu tyylikkyyttä, ja se näkyy selvästi myös asunnon pyyntihinnassa. Kaksikko myy kotiaan tällä hetkellä 698 000 eurolla.

Juhani ja Veronica ostivat helsinkiläiskotinsa vuoden 2020 loppupuolella, joten pariskunta ehti asustaa renessanssiasunnossaan noin kolmen vuoden ajan.

Tällaista sisältöä Veronica Verho jakaa unelmalomalta - ex-rakkaalla tärkeä rooli

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy