fbq
20230523 HELSINKI. STUDIO VIIVI. Veronica Verho. KUVA: ATTE KAJOVA

Tällaista sisältöä Veronica Verho jakaa unelmalomalta - ex-rakkaalla tärkeä rooli

Veronica jakoi upean rantakuvan Balin kauniista maisemista.

Juontaja Veronica Verho, 27, ja Juhani Koskinen, 37, ilmoittivat eronneensa yllättäen maanantaina 15. tammikuuta. Nyt tuoreeltaan sinkku Veronica on lähtenyt lomamatkalle.

Veronica jakoi keskiviikkona (24.1.) Instagramiin kuvajulkaisun, jonka merkinnöistä käy ilmi hänen lennähtäneen Balin saarelle Indonesiaan. Suosittu lomakohde tunnetaan hulppeista rantamaisemistaan, vaaleasta hiekasta ja kirkkaasta vedestä.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen: Shokkiero!

Jakamansa kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa Veronica poseeraa nauraen kameralle juuri tällaisella kauniilla rannalla. Toisessa kuvassa taas on päätähuimaava aamupalavalikoima; pöydälle on aseteltu hedelmiä, avokadoleipä, vohveli lisukkeineen, smoothiekulho ja mehulasi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisunsa saatesanoiksi Veronica on lisännyt yksinkertaisesti emojin, jolla on aurinkolasit silmillä. Hän ei tuo julkaisussaan esille, kenen kanssa on matkassa, tai kuinka kauan reissu tulee kestämään.

Oho! Juhani Koskiselta kipakka palaute Veronica Verholle

Juhani on mitä ilmeisimmin jäänyt Suomen maan kamaralle huolehtimaan eronneen pariskunnan yhteisistä mäyräkoirista, Matista ja Teposta. Instagramin tarinoihin julkaisemassaan kuvassa näkyy pikkuisten koirien makoilevan tyytyväisinä Juhanin sylissä.

- Oli tässä kaikenlaista tehtävää hei jätkät, Juhani on kirjoittanut tarinaansa, ilmeisesti vihjaten, ettei henno lähteä liikkeelle mukavasti asettuneiden koiriensa alta.

Juhani ja Veronica ilmoittivat erostaan 15. tammikuuta.

Juhani päivitteli tarinoissaan myös Suomen kehnoa talvisäätä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Sen verran on masentavaa Suomessa loskapaskan keskellä, et laitetaan yks Plácido Domingo viel, Juhani kirjoitti tarinaansa lisäämän, taannoin Madridissa otetun kuvan yhteyteen.

Juhani ja Veronica vakuuttelivat erojulkaisunsa yhteydessä eroavansa ystävinä, ja painottivat, että seuraajienkin rakastamat koirat jäävät heidän yhteisikseen.