fbq
Salatut elämät. Marianna ja Aki.

Salkkareiden juonipaljastukset: Aki ja Marianna lähentyvät

Syntyykö Salkkareissa uusi yllättävä lemmenpari?

Kari on Salatut elämät -sarjassa raivona Sallalle tajuttuaan tämän vakoilleen häntä mustasukkaisuuksissaan.

Dahlia toipuu onnettomuudestaan Vuokko-äitinsä luona. Äiti alkaa kylläkin käydä Dahlian hermoille. Pian Aaro saa vihdoin yhteyden Dahliaan.

Eikä ole Nellallakaan helppoa, äitinsä ja ex-poikaystävänsä kämppäkaverina. Onneksi Nella näyttää pääsevän sopuun Eetun kanssa, mutta ei kerro tälle asuneensa exänsä luona. Noh, totuus tulee jälleen julki muuta kautta.

Henrik huomaa, että Mariannan ja tätä mökillä halolla kumauttaneen Akin välillä on kaikkea muuta kuin kaunaa, joten hän juonii Akin jäämään Mariannan avuksi kahvilaan. Itse hän päätyy lohduttelemaan Joannaa Akin asunnolla, jonne Aki kuitenkin palaa suunniteltua aiemmin. Tilanteesta seuraavan hätävalheen seurauksena vastahakoinen Joanna tulee palkatuksi Mariannan uudeksi kahvilatyöntekijäksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Erikaan ihastunutta Matiasta harmittaa, kun Erika tuntuu viihtyvän liian hyvin Vertin kanssa. Tämä ei jää huomaamatta Matiaksen Laila-siskolta.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 19.4.

Seuraa meitä somessa