fbq
Salatut elämät. Nella ja Eetu.

Salkkareiden juonipaljastukset: Nella muuttaa takaisin Kristianin luo

Nellan ja Eetun hyvin alkanut romanssi romuttuu, ja Nella muuttaa Kristianin luo. Tai siis äitinsä, joka asuu Nellan ex-rakkaan Kristianin kanssa yhdessä.

Nellan ja Eetun lupaavasti alkanut yhteiselo päättyy Salkkareissa ikävällä tavalla, kun Eetu ymmärtää kiusallisen kömmähdyksen takia, ettei Nella ole ehkä sittenkään vielä päässyt irti Kristianista. Koska Nellalla ei ole enää asiaa Eetun katon alle, eikä välit Lasse-pappaankaan ole hääppöiset, päätyy Nella majoittumaan kaikista maailman paikoista Eva-äitinsä ja Kristianin luo.

Kallen taakseen jättäneelle Sampolla on säpinää uuden kiinnostavan miekkosen kanssa.

Henrik vihoittelee Joannalle tämän vahingossa Akille lähettämän tekstarin takia. Hän saa kuitenkin sovittua välinsä Danielan kanssa, joskin onnistuu melkein saman tien suututtamaan tytön uudelleen. Ja sitten kun Henrik yrittää lämmitellä uudestaan Joanna-juttuaan, niin sekin homma näyttää tulleen tien päähän.

Mariannan pimeä puoli nostaa taas päätään Hanin kanssa syntyneen riidan seurauksena. Hanista huolissaan oleva Joonatan menee etsimään Hania Mariannan syrjäiselle mökille, jossa Marianna vangitsee Joonatanin mökkiin. Pian Joonatanin perään lähtevät Aki, Kalle ja Henrik saapuvat paikalle, jossa kohtaavat kirveellä varustautuneen Mariannen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hanin lisäksi kateissa on myös Dahlia. Aaro ja Gunnar alkavat etsiä tätä, mutta sitä Dahlia ei ilmeisesti halua.

Lasse ja Jutta kehittelevät salasuhdettaan entistä Ismo-suojatummaksi.

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 5.4.

Seuraa meitä somessa