fbq
20240130, Helsinki. The Real Housewives Suomi pressi. Kuvassa Mia Ehrnrooth.

Mia Ehrnroothilla on öisin outoja tapoja – kertoo varoittavan tarinan Salatut elämät -sarjasta

The Real Housewives Suomi -ohjelmassa naiset ilmaisevat hanakasti halunsa yöpyä omissa huoneissaan. Marjo puolestaan haluaa kämppäkaverin.

The Real Housewives Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa naiset ovat saapunet Ranskaan minilomalle. He viettävät pidennetyn viikonlopun Satu Väkiparran huvilalla. Huoneet arvotaan naisten kesken. Kaksi heistä joutuu samaan huoneeseen.

Mia Ehrnrooth on jo lentokoneessa sanonut, että hän haluaa olla yksin. Arpaonni kuitenkin osuu niin, että Mia ja Marjo Toskala jakavat huoneen. Marjo on innoissaan saadessaan huonetoverin.

– Siinähän kävi sitten niin, että jouduin – sain kunnian olla Marjon yökaveri. Marjohan puhuu aika paljon, Mia sanoo kameroille.

Mia kertoo, että hänellä on taipumusta käyttäytyä poikkeuksellisesti yön aikana. Hän kertoo varoittavan tarinan Salatut elämät -vuosiltaan. Hän oli juuri aloittanut sarjassa, ja tiimillä oli tyky-päivät. Hän oli samassa huoneessa näyttelijä Anu Palevaaran kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Aamulla kun heräsin, Anu Palevaara oli vähän etäinen ja stressantunut. Hän tuli kysymään multa, että muistanko jotain viime yöstä ja onko kaikki ok, Mia aloittaa tarinansa.

– Yöllä oli kuulemma käynyt niin, että hän oli yöllä herännyt siihen, että minä istuin hänen sängyssään jalkopäädyssä ja tuijotin häntä silmiin täysin blanco ilme kasvoilla. Pyöritin hänen peittoaan hänen päältään pois, hän jatkaa.

Ovatko Suomen The Real Housewives -tähdet oikeasti rikkaita? Näin he vastaavat

The real housewives Suomi
Naiset viettävät minilomaa Ranskassa.

Mia oli ottanut Anun peiton ja mennyt nukkumaan peiton päälle. Mia ei ollut suostunut antamaan peittoa takaisin kollegalleen, vaan oli murahtanut Anulle tämän yrittäessä saada peittonsa takaisin.

– Toi ei pelota mua, vaan näen tämän fantasiana, Marjo nauraa.

– Mutta musta oikeasti tuntuu, että sä et halua olla mun kanssa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän kosiskelee kämppiksekseen Lindaa, mutta tämä kuitenkin haluaa olla yksin huoneessaan.

– Tuleeko sulle nyt paha mieli, kun kukaan ei halua nukkua sun kanssa? Linda kysyy.

– No ei kai se ole musta kiinni. Nyt mulle tulee paha mieli, Marjo vastaa.

Marjo kuitenkin ymmärtää, että naiset haluavat olla omissa huoneissaan. Mia vakuuttaa, että tulevat kyllä toimeen kämppäkavereina.

The Real Housewives Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Seuraa meitä somessa