fbq
Juha Ruusuvuori, Maria Veitola, Outi Mäenpää, Yökylässä Maria Veitola

Outi Mäenpää avoimena yhteenmuutosta Juha-rakkaan kanssa: "Oli helvettiä"

Outi Mäenpää kertoo Maria Veitolalle muuttohankaluuksista televisiossa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria kyläilee taitelijapari Outi Mäenpään ja Juha Ruusuvuoren kotona Taalintehtaalla Kemiönsaaressa torstaina 14.3. televisioitavassa jaksossa. Jakso on katsottavissa MTV Katsomossa. 

Pari on pitänyt reilut kolme vuotta yhtä, ja kaksi vuotta sitten Outi muutti Juhan luo asumaan. Mukana muuttivat myös Outin rakkaat hevoset. Eläinrakkaalla parilla on myös koiria ja kissa. Outin aikuiset lapset asuvat omillaan.

Outin ja Juhan koti on tunnelmallinen vanha talo, joka on rakennettu vuonna 1949. Pariskunta kertoo, että heidän sisustusmakunsa osuu hyvin yhteen. Asunnosta löytyy kauniita muistoesineitä ja taidetta. Outin Jussi-patsaatkin ovat esillä.

- Hauskaa, että löytyi vielä yhteinen maku. Olen niin koti-ihminen, Outi linjaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Maria utelee, mikä oli vaikeinta, kun kaksi akuista ihmistä muuttaa saman katon alle. Puhe kääntyy kirjoihin. Kirjailijana ja kolumnistina työskentelevällä Juhalla niitä oli entuudestaan rutkasti.

- Tää oli vaikea asia, tämä oli helvettiä, Outi alustaa.

- Mulla on liikaa kirjoja, Juha pistää väliin.

- Ei se ollut ongelma, vaan se, että ei ollut tilaa. Ja mäkin olen kirjaihminen. Heitin loputtomasti pois, ja Juha-raukka joitui heittämään myös pois, Outi toteaa kirjapaljoudesta.

Juhan mukaan divariin päätyi kirjoja aika monta metriä.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla ja MTV Katsomossa torstaisin. 

Seuraa meitä somessa