fbq
Outi Mäenpää

Kohtalokas kahvikutsu – näin Outi Mäenpään ja kirjailijakumppanin rakkaus roihahti

Pitkän uran tehnyt Outi Mäenpää, 60, asuu nykyään kumppaninsa kirjailija Juha Ruusuvuoren, 65, kanssa Kemiönsaaren Taalintehtaalla.

Näyttelijä Outi Mäenpään yllätyspaljastus yksityiselämästään: ”En ole tästä paljon huudellut”

Outi ja Juha tutustuivat jo 30 vuotta sitten Tampereella työskennellessään kabaree-esityksen parissa. Outi oli näyttelemässä Juhan kirjoittamaa tekstiä, mutta vielä tuolloin kummallakaan ei ollut pilkettä silmäkulmassa.

– Olimme molemmat tahoillamme naimisissa. Itse olin silloin yhdessä ohjaaja Hannu Raatikaisen kanssa, ja Juhallakin oli omat kuvionsa. Emme edes olleet silloin paljoa tekemisissä, Outi muistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Nyt kuitenkin kävi niin, että kun Juha jäi joitakin vuosia sitten leskeksi, hän pyysi minua kahville. Se oli aika yllättävää, mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen, että sain sen kahvittelukutsun.

Kahdesti Finlandia-ehdokkaana ollut kirjailija Juha Ruusuvuori muistetaan myös huumorilehti Pahkasian kustantajana ja toimittajana.
Kahdesti Finlandia-ehdokkaana ollut kirjailija Juha Ruusuvuori muistetaan myös huumorilehti Pahkasian kustantajana ja toimittajana.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.