fbq
Ile Uusivuori

Muutto-ohjelmaa juontava Ile Uusivuori paljastaa oman suosikkikaupunkinsa Suomessa: "Täällä ihmiset ovat ystävällisiä ja kultturelleja"

MTV3 -kanavalla alkaa 19. huhtikuuta uusi Samalla rahalla -lifestyleohjelma, jossa katsojat pääsevät matkalle kiinteistökauppojen maailmaan. 

Tosin kauppoja hierotaan epätavalliseen tapaan. Kukaan ei kävele perinteiseen asuntoesittelyyn, vaan kodinetsijät valitsevat itselleen vieraalla paikkakunnalla sijaitsevista kolmesta asunnosta mieluisimman, jonne heidät sokkona viedään viikoksi asumaan. Koeviikon jälkeen on päätöksen aika: tehdäänkö kaupat vai jatketaanko sopivamman kodin etsimistä?

Sharon Stone tienasi Basic Instinctistä miljoonia miestähteä vähemmän: "Ei ollut rahaa Oscar-pukuun"

Ohjelman juontaja Ile Uusivuori muistaa, miten omassa lapsuudessa vain 2,5 kilometrin päähän muuttaminen mullisti pikkupojan elämän. Niinpä lapsiperhearki pitää Ilen itsensä tiukasti nykyisessä kodissaan Helsingissä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Samalla rahalla
– Roolini Samalla rahalla -ohjelmassa on olla tunteiden tulkki, Ile kuvailee.

Jos kuitenkin leikkisi ajatuksella muutosta, lähtisi Ile mökkiseuduilleen Hämeenlinnaan. 

– Se on sopivan kokoinen, ja sieltä pääsee tunnissa Helsinkiin. Ihmiset ovat tosi ystävällisiä ja kultturelleja, Ile perustelee.

Kadulla Ile tunnetaan "poista maski" -miehenä (tai nakkikioskijonossa "maista poski" -miehenä), ja perheiden pienimmät lähestyvät usein Masked Singer Suomi -juontajaa kysymyksin. 

Ile Uusivuori
– Hämeenlinnalaisten kanssa ei tule tunnetta, ettei heitä kiinnostaisi ulkomaailma. He matkustavat, lähestyvät ja keskustelevat taiteesta, musiikista tai vaikka urheilusta, Ile sanoo. 

Televisioon palannut Mega-Marika oli 20 vuotta poissa parrasvaloista: "Julkisuus ei sopinut minulle"

Ohikulkijoiden pitkät katseet ja huomio eivät häiritse julkisuuteen tottunutta Ileä. Hän uskoo, että sosiaalisesta ja puheliaasta luonteesta on apua.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Äitini oli töissä Ylen viihdetoimituksessa, isäni urheilussa monikameraohjaajana. On hassua, että aikoinaan paiskin kotona ovia ilmoittaen, etten ainakaan rupea heidän hommiinsa. Jossain vaiheessa alalle siirtyminen olikin luontevaa. Kiinnostuksenkin kohteet saattavat olla perittyjä, Ile pohtii.

Diili-kisaaja saa neuvonantaja Toni Lähteen tuohtumaan: "En pysty olemaan tässä huoneessa"

Ile Uusivuori ja Marja Hintikka
Ilella ja vaimollaan Marja Hintikalla on kolme lasta. 

Juontajan työ on Ilen mukaan intohimoammatti, jota ei voi tehdä puolivillaisesti.

– Suhtaudun työhöni niin, että se kestää vain tietyn ajan, joka on paahdettava täysillä. Jossain vaiheessa sitten teen jotain muuta. Totta kai välillä mietin, pitäisikö uudistua ja voinko enää jatkaa, mutta niin kauan kuin tekemiseni tuntuu freesiltä, kannattaa jatkaa.

Suosikkijuontajan kevät ja kesä ovat työntäyteisiä. Onneksi hän tykkää paahtaa töitä etenkin sellaisessa porukassa, jossa työhön suhtaudutaan isolla liekillä ja intohimoisesti. Töitä tehdessä Ile ei vahdi kelloa, mutta tästä ei ole haittaa perhe-elämälle.

– Kuvausten aikaan menen kovaa pari viikkoa, sen jälkeen on vapaampaa ja aikaa olla kenttien laidoilla. Olen jopa huolissani, että lapsemme ovat liikaa isin ja äidin kanssa. Kasvatuksellisesti kannatan koko kylä kasvattaa -periaatetta eli toivon ympärille enemmän porukkaa, Ile toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Sallan salaisuus selviää - Karin pumppu pettää!

Seuraa meitä somessa