fbq

Suomalaisturisti yllättyi: Piritta ja Niklas Hagman yhteisellä perhelomalla Turkissa – kuvat!

Ex-julkkispariskunta nauttii parhaillaan lastensa kanssa keväisestä Turkista.

Ex-missi Piritta Hagmanin, 44, ja entisen NHL-hyökkääjä Niklas Hagmanin, 44, suhde lukeutui Suomen seuratuimpiin ennen pariskunnan avioeroa keväällä 2018. Sen jälkeen ex-pariskuntaa on nähty vaihtelevasti viettämässä aikaa yhdessä.

Eilen sunnuntaina (5.5.) ex-kyyhkyläiset ikuistettiin yhteisellä perhelomalla Turkin Alanyassa. Seiskan tarkkasilmäinen lukija ikuisti lätkäjätkä Niklaksen sekä nykyään tv-kasvona ja fysioterapeuttina tunnetun Piritan lastensa kanssa museokierroksella.

Ex-pariskunnalla on kolme teini-ikäistä lasta, joista heillä on yhteishuoltajuus.

– Alanyassa sateli sunnuntaina vähän vettä, joten päivä oli oikein sopiva museovisiitille. Huomasin Hagmanit Alanyan arkeologisessa museossa puolenpäivän aikaan oikein leppoisissa tunnelmissa, keväisestä Turkista turistaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
RÄPS! Entinen NHL-pelaaja Niklas Hagman (oik.) ikuistettuna poikansa kanssa Alanyassa.

Niklas & pinkit uimashortsit

Silminnäkijämme oli bongannut ensin Niklaksen, joka oli kiskaissut jalkaansa pinkit uimashortsit. Entinen NHL-miljonääri tutustui kuulemma museon tarjontaan yhdessä poikansa kanssa samalla, kun Piritta kulki omia reittejään tyttäriensä seurassa.

– He kulkivat enimmäkseen erillään, vaikka ovatkin selvästi yhteisellä perhelomalla. Piritta kävi jossain vaiheessa kyselemässä museon lipunmyyjältä langattoman netin salasanaa, joten somettamisellekin jäi varmaan aikaa, Seiskalle pohditaan.

Somevaikuttajana kunnostautunut Piritta onkin ladannut perhelomastaan materiaalia Instagramiinsa, jossa ex-missillä on yli 40 tuhatta seuraajaa. Insta-postausten kaupallisista yhteistöistä päätellen kyseessä lienee jonkinlainen sponsorimatka.

Silminnäkijän mukaan Piritta ja Niklas menivät pääasiassa omia menojaan museossa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näyttävä uimapukuvideo

Porilaislähtöinen Piritta ja espoolaistaustainen Niklas erosivat vuonna 2018 kahdentoista avioliittovuoden jälkeen. Sittemmin Piritta on toisinaan kipuillut julkisuudessa väleistään Niklakseen, mutta nyt asiat vaikuttaisivat olevan mallillaan.

Seiska ei tavoittanut ex-pariskuntaa kommentoimaan perhelomaansa. Piritta julkaisi kuitenkin Instagramissa näyttävän lomavideon, jossa ex-missi ottaa aurinkoa uimapuvussa ja jonka yhteydessä hän avaa myös keväisen perheloman tematiikkaa.

Teinien kanssa matkustaminen on aika erilaista kuin silloin, kun he olivat vielä taaperoita. Helpompaa itse matkustaessa, ei vaipanvaihtoa tai viihdyttämistä (puhelimista irti saaminen onkin sitten erillinen ongelma), mutta ohjelman suunnittelemisen suhteen vähän vaativampaa, Piritta kirjoittaa julkaisussaan.

Niklaksen on uutisoitu seurustelevan tunnetun tanssijablondin kanssa, kun taas Piritta on jo pidempään yhdistetty romanttisesti Italian Bolognassa asuvaan Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin päävalmentajaan Lassi Tuoviin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy