fbq

Kiusalliset pikkujoulut, pipaririita ja festivus – muistatko nämä tilannekomedioiden joulujaksot?

Katso esittelee lähestyvien juhlapyhien kunniaksi tilannekomedioiden suosituimmat joulujaksot.

Vaikka suurin osa tilannekomedioista keskittyykin vain erilaisten hahmojen elämiin ilman keskeistä ja kantavaa juonta, osassa jaksoista on tietty teema, kuten joulu. Lähestyvien juhlapyhien kunniaksi Katso esittelee tilannekomedioiden suosituimmat joulujaksot.

1. Alueelliset erot joulumusiikissa (Community, kausi 3., jakso 10, Netflix)

Näin kävi Krista Kososen tähdittämälle, taloudellisista syistä peruuntuneelle ruotsalaissarjalle

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Glee-musikaaliparodiassa Abed (Danny Pudi) taivuttelee opintopiirin jäsenet liittymään Glee-musikaalikerhoon, jotta he pääsevät joululaulujen aluekisoihin. Pikkuhiljaa kaikki opintopiirin jäsenet Troy (Donald Glover), Pierce (Chevy Chase), Annie (Alison Brie), Shirley (Yvette Nicole-Brown), Jeff (Joel McHale) ja Britta (Gillian Jacobs) liittyvät joulukuoroon omaperäisine joululauluineen.

2. Christmas party (The Office, kausi 2., jakso 10, Netflix)

Michael (Steve Carrell) kylpee rahassa saatuaan bonuksen ja päättää järjestää sen kunniaksi pikkujoulut, joiden salainen lahja -osiossa Jim (John Krasinski) haluaa antaa täydellisen lahjan Pamille (Jenna Fischer).

3. Lakko (Seinfeld, kausi 9., jakso 10, Netflix)

Georgen (Jason Alexander) Frank-isä (Jerry Stiller) viettää festivusta. Frank vihaa joulun kaupallisuutta ja uskonnollisuutta, joten hän keksi oman juhlapyhän. Festivusaterialla perhe kokoontuu yhteen ja heille kerrotaan kaikki asiat, joissa he ovat epäonnistuneet.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

4. Phoeben isä astuu kuvaan (Frendit, kausi 2., jakso 10, HBO Max)

Phoebe (Lisa Kudrow) saa kuulla isoäidiltään (Audra Lindley), että hänen isänsä onkin oikeasti vain apteekkari New Yorkissa, eikä kuuluisa puukirurgi Burmassa. Niinpä Phoebe päättää kohdata jouluna isänsä Joeyn (Matt LeBlanc) ja Chandlerin (Matthew Perry) kanssa. Samaan aikaan Monican (Courteney Cox) ja Rachelin (Jennifer Aniston) pikkujouluista tulee rikkinäisen patterin takia trooppinen joulujuhla.

5. It’s A Very Sunny Christmas (It’s Always Sunny in Philadelphia, kausi 6., jakso 13, Disney+)

Jouluaattona Frank (Danny Devito) ostaa lastensa Denniksen (Glenn Howerton) ja Deen (Kaitlin Olson) joululahjat, keltaisen urheiluauton ja merkkilaukun itselleen, sillä hänen mielestään lahjat pitää ansaita. Dennis ja Dee päättävät antaa isälleen opetuksen Charles Dickensin Joululaulu-tarinan tyyliin.

Charlie (Charlie Day) saa kuulla järkyttävän totuuden hänen lapsuutensa joulusta, kun joulupukit kävivät jouluaamuisin ”piristämässä” hänen äitiään (Lynne Marie Stewart).

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

6. Mary, Joseph and Larry (Curb Your Enthusiasm, kausi 3., jakso 9, HBO Max)

Larry David (Larry David) joutuu lähes aina noloihin tilanteisiin, joko tahtomattaan tai sitten ihan tarkoituksella.

Juutalaisen Larry Davidin (Larry David) Cheryl-vaimon (Cheryl Hines) kristityt vanhemmat tulevat joulun alla kylään. Larry ei tiedä mitään kristitystä joulusta, ja syö epähuomiossa Jeesuksen ja Neitsyt Marian piparisesta joulukuvaelmasta, sillä hän luuli niitä eläinpipareiksi.

Antti Holman hävyttömästä kysymyksestä tuli somehitti – Haluatko miljonääriksi? riemastuttaa maailmalla

Korvatakseen aiheuttamansa mielipahan, Larry tuo näytellyn joulukuvaelman kotiinsa, mutta kun Larry kehuu Marian ”upeaa kroppaa”, hän ajautuu tappeluun Joosefin kanssa.

Seuraa meitä somessa